Supermodellide saladused, kuidas bikiinides hea välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secreti pesumodell Erin Heatherton
Victoria's Secreti pesumodell Erin Heatherton Foto: Getty Images / AFP / Scanpix

Supermodellid on õnnistatud heade geenidega ning saavad palka selle eest, et nad oma kehade eest hoolitseks ja õigesti toituks. Ometi on ka neil omad saladused, kuidas ilma trenni ja dieetideta bikiinides hea välja näha.

Järgmised nõuanded pärinevad supermodellidelt, kuid nende järgimiseks ei pea olema tingimata piitspeenike, kirjutab Glamour.com.

Juuksed tõmmaku tähelepanu

Randa minnes pole sul just palju rõivad seljas, mis võiks tähelepanu endale tõmmata, seega hoolitse oma juuste eest, et need rannas kõigepealt tähelepanu tõmbaks. Victoria's Secreti modell Erin Heatherton on öelnud, et enne moe-show'sid teeb ta näomaske ja ravimaske juustele, et moelaval end enesekindlana tunda.

Pane oma nahk särama

Modell Candice Swanepoel ütles hiljuti ühes intervjuus, et kui tal on tarvis oma nahk särama lüüa, kasutab ta naharakke taastavat õli, mis muudab naha siledaks ja säravaks.

Väldi soola

Supermodell Chrissy Teigen on öelnud, et ilusa figuuri nimel hoidub tema soolast. «Kui ma söön õhtul liiga palju soolaseid toite, siis ma näen hommikul välja, nagu ma oleks paistes,» rääkis naine. Ta üritab järgida kahe päeva reeglit: kui tal on reedel pildistamine, siis kolmapäeval ja neljapäeval toitub ta väga kergelt. «Sel viisil tunnen end neljapäeval kergelt ega näe reedel paisunud välja.»

Peida iluvead meigiga

Kehameigiga on võimalik varjata sinikaid, veenilaiendeid ja teisi iluvigasid (jah, ka bikiinimodellidel on neid).

Koori, koori, koori

Kui Brooklyn Deckerilt küsiti, kuidas tema nahk niivõrd sile on, vastas naine: «Usun tugevalt kehakoorimisse enne raseerimist. Üritan vähemalt korra nädalas kogu keha koorida, kasutades pesukäsna ja dušigeeli.»

Mõtle, et oled ilus

Korruta endale, et oled seksikas. Vähemalt Miranda Kerri jaoks paistab see mõjuvat, sest tema sõnul seisneb seksikus just selles, et tunned end oma nahas hästi.

Otsi ujumisriideid emadele mõeldud sektsioonist

Tyra Banks on aastate jooksul palju ilunõuandeid jaganud, aga 2011. aastal soovitas ta midagi, millest võib kasu olla just neil naistel, kelle jaoks on kõht murepiirkonnaks. Nimelt soovitas Banks ujumisriideid otsida emadele mõeldud riiulitelt. Emadele kujundatud ujumisriietel on piisavalt palju satsikesi ja mustreid, mis aitavad kõhtu varjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles