Naine küsib: ma pole kunagi orgasmi saanud, mida teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida peaks tegema naine, kes on seksuaalselt aktiivne, ent pole kunagi orgasmi saanud?

Briti naisteportaali femalefirst.co.uk 24-aastane lugeja palus suhteekspertidelt abi. Ta on nimelt neli aastat suhtes olnud, kuid pole kordagi veel orgasmi saanud.

«Mu elukaaslane on väga mõistev, kuid ta vist muretseb sellepärast, et ei suuda mind rahuldada. Me abiellume järgmisel aastal ja ma tahaksin enne abiellumist orgasmi kogeda. Minu arvates on armatsemine väga stimuleeriv ja erutav, aga ma ei suuda orgasmini jõuda,» kirjutas murelik naine.

«Eelmäng on meil alati pikk ja nauditav, aga kui õige hetk jõuab kätte, siis ei juhtu midagi. Vähemalt ei tundu, et juhtuks. Ma armastan oma elukaaslast väga ja tema armastab mind, aga ma tahaks teada, mis tunne on orgasmi saada.»

Portaali suhteekspertide sõnul leidub väga palju naisi, kes ei suuda seksi ajal orgasmi saada. Seetõttu leidub ka palju abivahendeid, mis aitavad voodielu paremaks muuta. Näiteks on olemas vibreerivad rõngad, mida saab partneri peenise ümber panna ning mis aitavad naistel orgasmi saada.

Üks võimalus on soetada vibraator ning sellega mängides orgasmini jõuda, et aimu saada, mis tunne see on. Õpi oma keha uuesti tundma. Kui avastad midagi, mis eriti hästi toimib, räägi sellest ka oma kaaslasele.

Kui erinevad lelud ei aita, siis võib proovida libesteid. Valida tasuks just selliseid libesteid, millel on erutav toime ning mis muudavad suguelundid eriti tundlikuks.

Samas võib probleem olla aga hoopiski sügavamal. Näiteks kui naine ei tunne end enesekindlalt ega ole endaga rahul, siis võib tal raske olla end lõdvaks lasta ning orgasmi saada. Kui sa ise end seksikaks ei pea, miks peaksid seda tegema teised?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles