Suurimad suvised stiilivead, mida tasuks vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole vast raske välja selgitada, miks on just suvi see aeg, mil inimesed teevad kõige rohkem stiilivigu. Üha tõusev temperatuur meelitab inimesi toast välja, kuid kuumuse käes kipub ununema, mida sobiks selga panna.

Mõnikord tahaks lihtsalt plätudega käia, sest need on mugavad ning lasevad jalgadel hingata. Või tahaks jalga tõmmata lühikesed teksad, et jalad saaks päikest. Aga enne toast lahkumist, tuleks hoolikalt peeglisse vaadata, kirjutab Huff Post Style.

Sokid ja sandaalid? Mitte kõige parem mõte. Liibuva seeliku alla tavalised aluspüksid, mille jooned läbi seeliku paistavad? Võiksid ümber mõelda. Kuigi suvi on paljude lemmikaastaaeg, ei tähenda see, et võiks ükskõik millised rõivad selga visata.

Järgnevalt on välja toodud üheksa suurimat suvist stiiliviga.

Liigne meigikiht rannas. Lähed randa ju päevitama või ujuma, mitte kellelegi muljet avaldama. Jäta meikimine parem õhtuse peo jaoks.

Võlts päevitus. Oranž kehatoon pole kunagi trendikas.

Vale aluspesu. Suvel armastavad naised kanda rõivaid, mis on rohkem keha ümber, seega veendu, et su liibuva seeliku alt ei paistaks välja aluspükste jooned.

Liiga palju paljast ihu. Kuigi väljas on palav, ei tähenda, et peaksid tingimata jalga tõmbama peaaegu olematud lühikesed püksid.

Talvised jalanõud. Jah, me teame, et Uggsi jalanõud on ülimugavad, aga see ei tähenda, et neid tuleks kanda suvekuumaga.

Hoolitsemata jalad. Suvi on aeg, mil tasuks oma jalgadele rohkem tähelepanu pöörata ja võib-olla veidike raha pediküüri peale kulutada. Suvekingades paistavad su varbakesed kenasti silma, veendu, et need oleks vaatamist väärt.

Meeste kolmveerand pikkuses püksid. Mehed, valige kas pikad või lühikesed püksid. Vahepealne pikkus on lihtsalt veider.

Must rinnahoidja valge särgi all. Valge on kahtlemata suvine värv, aga su aluspesu ei tohiks rohkem tähelepanu saada kui su pealisrõivad.

Varbavaheplätud. Kuigi rannas on need ilmselt parimad jalanõud, ei sobi need tänavale, restorani ja ammugi mitte kontorisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles