Kas sa pühendad end suhtele liialt?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui sa tunned, et oled end suhtele pühendanud oluliselt rohkem kui su partner, tasuks analüüsida, kas probleem on selles, et tema ei pühendu piisavalt. Või hoopis selles, et sina oled üleliia pühendunud?

Inimesed alustavad suhet ootuses, et nad panevad oma suhte toimima ning mitmed panustavad tohutult aega ning vaimujõudu sellele, et iga päev oma suhte nimel muudkui «tööd» teha, kirjutab Your Tango.

Jah, hästi toimiv suhe eeldab pingutamist ja pühendumist, kuid seda ei tasu segamini ajada iseenda jäägitud kaotamisega suhtesse. Eelkõige on oluline väärtustada ennast ning teha selgeks, mis on need asjad mida sina ootad ja vajad.

Nagu kõikidesse teistesse olukordadesse, tuleb ka suhtesse astuda lahtiste silmadega ning sõlmida kokkulepped oma partneriga. Ära astu suhtesse eeldades, et kui sina pühendad end temale jäägitult, teeb seda ka tema. Te olete kaks erinevat inimest ja teie elus on ka teisi aspekte peale teie kooselu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles