Viis sõpra, kes sul peavad olema, isegi kui oled abielus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrannad.
Sõbrannad. Foto: SCANPIX

Kui ütlesid talle «Jah», siis tähendas see, et loobusid oma sõpradest. Või mis? Sinu abikaasa on nüüd su parim sõber, kes annab nõu töö- ja pereelu kohta. Kallim jagab sinuga kõiki huvisid ja kuulab hea meelega kõike, mis sul mõttes. See oli ilus kirjeldus unelmast, kahtlemata ei saa mees kõigile nendele soovidele vastu tulla. Selleks peab sul olema sõpru.

Selge on see, et õnnelikuks eluks ei piisa inimesel vaid abikaasast, vaid tema kõrvale on vaja veelgi toetavaid inimesi. Elu on huvitavam ja ka abielu on parem, kui sul on olemas viis tüüpi sõpru, kellele kindel olla, kirjutab magazine.foxnews.com.

Seikleja

Kui igapäevane elu on muutunud tüütult rutiinseks, aitab inspireeriv sõber seda muuta. Seikleja käib kontsertidel, teab kõike uute restoranide kohta ja käib aeg-ajalt päevastel reisikestel teistes linnades. Ta kutsub sind kaasa ringidesse ja treeningutesse, kuhu sa üksi ei tihkaks minna. Ta pole kõigest jutumees. Kui miski teda huvitab, siis seda ta teebki. Kui oled temaga koos, ei unusta sa kunagi ära, et elu on just selline, nagu sa ise selle kujundad.

Aus sõber

Ta eesmärgiks pole sulle haiget teha, aga ta ei kavatse ka sind millegi eest kaitsta. See sõber ütleb sulle ausalt, kuidas asjad on. Ta saab oma eluga hästi hakkama ja on enesekindel, mistõttu pole karta, et ta peaks vimma ja oleks sinu peale kade. Sa võid teda usaldada ja rääkida talle oma saladusi, see sõber on hea pereteemadel nõustaja.

Tööalane abimees

See sõber võib olla kolleeg, aga ei pruugi. Ta võib olla ka vana koolikaaslane või naaber. Igal juhul tead, et tema käest on hea nõu küsida, kui on vaja tööasjus midagi olulist otsustada. Võib-olla pole teil palju ühiseid huvisid, aga töiseid probleeme oskab see sõber kõige paremini lahendada.

Lapsepõlvesõber

Kui oled vihane oma ülehoolitseva ema peale, siis saad alati helistada oma lapsepõlvesõbrale ja muret kurta. Sa tead, et tema kuulab kõik su virisemised ära, aga ta ei hakka su ema maha tegema. Selle asemel oskab ta arvestada mõlemat poolt, sest tunneb nii sind kui sinu ema juba aastaid. Lapsepõlvesõber ei tee ennatlikke järeldusi, ta oskab konflikti konteksti panna. Sõber, kes oskab sulle minevikust näiteid tuua, aitab sul olevikus paremaid valikuid teha.

Ebatõenäoline sõber

Kui sa kutsuksid kõik oma sõbrad ühte tuppa, siis see sõber ei sobiks teiste hulka. Võib-olla on ta teistest vaiksem ja vaoshoitum. Võib-olla on tal väga erilised hobid nagu fotograafia, rulatamine või kirjutamine. Aga see erilisus ongi see, mis sulle meeldib. Ta toob sinus esile midagi sellist, mida teised ei näe. Kui oled temaga koos, tekib sul tunne, nagu ta avaks sinus mingi salajas hoitud külje. Ebatõenäoline sõber teeb su elu kirevamaks ja temaga õpid ennastki paremini tundma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles