Diori moemaja modellile: sinu 32A mõõdus rinnad on liiga suured

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jourdan Dunn.
Jourdan Dunn. Foto: AFP/SCANPIX

Tuntud modell Jourdan Dunn vallandati Diori moemaja poolt, sest tema rindade suurus polnud moeetendusel esinemise jaoks sobiv. Dunn kommenteeris sarkastiliselt, et tavaliselt ei sobi ta klientidele oma nahavärvi tõttu.

22-aastane Jourdan Dunn ei ole veel päriselt jõudnud tippmodellide nimistusse, kuid ta on siiski võrdlemisi edukas, kirjutab Genius Beauty. Ta kuulub Londoni modelliagentuuri Storm Models nimistusse, mis annab Dunnile võimaluse teha koostööd maailma tippbrändidega.

Nüüd selgub, et tema rindade suurus ei ole sobilik selleks, et maailmakuulsate brändidega koostööd teha. Tema 32A suuruses rinnad on lihtsalt LIIGA suured!

Dunn ütleb, et on harjunud äraütlemistega, sest paljudele klientidele ei sobi tema nahavärv, kuid tema jaoks on esmakordne kogemus see, et ta ei sobi oma rindade suuruse tõttu.

Diori seekordne moeetendus näitas palju paljast ihu, kuid et asja põhirõhk peaks siiski olema riietel, ei soovitud esinema modelle, kelle rinnad võiksid tähelepanu tõmmata. Seega valiti sel korral esinema modellid, kellel rindu peaaegu et polegi.

Samas on Diori uut peadisainerit Raf Simonsit süüdistatud rassismis, sest tema saabudes ettevõttesse vahetati peaaegu kõik mustanahalised modellid heledanahaliste vastu välja. Isegi Diori esindajad pöördusid Simonsi poole, et teda selles käitumises korrale kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles