Täielik suudlemisjuhend – millal ja kuidas suudelda, mida hoopis vältida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlemise abil väljendamine intiimsust ning selle käigus vallanduvad kemikaalid, mis aitavad meil lõõgastuda ja paremini tegutseda. Hiina meditsiinis usutakse, et suu ja keel on südamega ühenduses, mis tähendab seda, et suudlemine ühendab kahe inimese südamed.

Kuna suudlemine on niivõrd oluline, pani portaal Yahoo! Shine kokku parimad suudlemisalased nõuanded. Kuid pidage meeles ka kõige tähtsamat: harjutamine teeb meistriks!

Millal suudelda?

Mõnikord on raske kindlaks teha, millal on õige hetk suudlemiseks. Siin on mõned kindlad märgid, mis aitavad õige momendi ära tunda.

Kui nõjatud partneri poole ning ta ei pööra oma pilku mujale. See on kõige lihtsam moodus kindlaks tegemiseks, et nüüd on paras aeg suudelda. Kui partner ei tõmbu sinust eemale, siis ta ootab, et sa teda suudleksid.

Kui partner vaatab pidevalt su huuli ja suud. See tähendab, et «ma olen huvitatud sinu suudlemisest ja jälgin pidevalt su huuli, et sa saaksid mu sõnumist aru».

Partner puudutab sind. Ta puudutab su kätt, jalga, selga või hoiate lihtsalt kätest kinni - kõik need märgid viitavad sellele, et ta on sinust huvitatud.

Kuidas vältida halba hingeõhku?

1. Jälgi teiste inimeste käitumist, kui nad sinuga räägivad. Kas nad väldivad sinule lähedal seismist või katavad lausa nina käega?

2. Kontrolli oma keele tagumist osa, kas seal on valget värvi kiht? See on bakterite kiht ja see võib haiseda.

3. Kasuta hambaniiti. Nuusuta hambaniiti pärast kasutamist, kas lõhnab ebameeldivalt?

Kuidas suudlust alustada?

Suudlemise puhul ei saa kohe lihtsalt «härjal sarvist haarata», magusale musile peaks eelnema mõni teine füüsiline kokkupuude, mis annab märku sellest, et järgneb suudlus. Kuidas seda teha?

Vaata partneri huuli. Vaata vestluse käigus partneri huuli, see annab talle märku, et sa mõtled tema suudlemise peale.

Liigu lähemale, nõjatu partneri poole. Suudluse alustamine võib olla hirmutav, seega kui hakkad juba partneri poole nõjatuma, ära oota liiga pikalt, kuni sinu huuled tema omi puudutavad. Kui sa juba väga lähedale oled jõudnud, siis on partnerile selge, et järgneb suudlus. Ja see on normaalne. Te olete mõlemad asjast huvitatud, kui ta just sinust kiirelt eemalduma ei hakka.

Puuduta partneri nägu. Kui pead suudluse alustamiseks veidi julgust koguma, võid aega võita puudutades partneri nägu. See on intiimne, armas ja viib sind suudlemisele veidikene lähemale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles