Seitse kindlat moodust, kuidas saada elus seda, mida tahad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvad, et suured unistused peavad jääma vaid unistusteks, sest neid pole võimalik kuidagi reaalselt saavutada? Vale! Alusta sellest, et oled endaga aus - mida sa tegelikult saada tahad? Kui oled selle välja selgitanud, on sul lihtsam hakata otsima mooduseid, kuidas selleni jõuda.

Allwomenstalk toob välja seitse kindlat moodust, kuidas elus just selleni jõuda, millest oled kogu aeg unistanud.

Ole kannatlik

Kannatlikkus on kõige olulisem oma soovide täitmiseks, sest enamik asju ei juhtu elus üleöö. Mida iganes saada tahad, pead leppima asjaoluga, et selle saamine võtab aega.

Näe vaeva

Kas keegi on sulle kunagi öelnud, et suudad oma soovid ise täita, kuid pead selle nimel roppu moodi vaeva nägema? Ühe legendi kohaselt kulub koguni 10 000 tundi selleks, et ükskõik millisel alal meistriks saada. Võib-olla ei pea sa oma unistuse nimel just niivõrd palju aega investeerima, aga sa pead vaeva nägema, et oma unistusi teoks teha. Kui oled millegi nimel tööd teinud, hindad seda hiljem tunduvalt rohkem.

Ole kena

Unistuste täitmiseks ei pea tingimata teistest inimestest üle astuma või nendega armutult käituma. Muidugi pead sa olema enesekindel ja eesmärgile pühendunud, kuid samas pead teiste inimestega kenasti käituma. Kunagi ei tea, kuhu üks või teine tuttav võib elus jõuda, seega on mõistlik kõigiga viisakaid suhteid hoida. Kui käitud meeldivalt, jääd neile positiivselt meelde ning see tuleb sulle suures plaanis kasuks.

Ole täpne

Tõenäoliselt on sul rohkem kui üks unistus, kas oskaksid neid kõiki sõnadesse panna? Paljudel inimestel on raske keskenduda vaid ühele või paarile kõige olulisemale unistusele, sest suuremaid ja väiksemaid unistusi on elu jooksul niivõrd palju kogunenud. Sa ei saa oma unelmaid täide viia, kui sa ei tea, mida sa täpselt tahad. Mõtle veidike oma soovidele ja ole nende sõnastamisel võimalikult täpne. Niiviisi saad oma unistused kättesaadavaks eesmärgiks muuta.

Jää iseendaks

Sind on vaid üks. Pole oluline, kui paljudel naistel on sinuga sama juuksetoon, sina oled ikkagi sina. Pea seda alati meeles. Naised, kes teavad oma väärtust ning on enesekindlad, kiirgavad oma tugevust välja ja saavutavad elus edu.

Ole otsekohene ja julge

Otsekohesus on oluline selleks, et jõuda oma eesmärkideni. Julgus aitab sul õigel rajal püsida, kuni unistused on täitunud. Võib-olla tunned vahepeal, et su põlved värisevad suurest hirmust, aga see on normaalne. Kui oled oma südames otsustanud, et järgid julgelt oma unistusi, siis mitmekordistuvad su enesekindlus ja julgus.

Ole sihikindel

Kui oled oma unistuse enda jaoks selgelt sõnastanud ja tead, millises suunas liikuda, ära anna alla! Su elus tuleb korduvalt hetki, mil oled valmis minema kõndima ning unistused unustama. Aga kui oled sihikindel ning jääd enesele truuks, hakkavad su ammu külvatud seemned lõpuks vilja kandma. Ühel päeval avaneb sinu ees soovitud uks ning saad selle, mille nimel oled töötanud ja millesse uskunud. Kuid seda ainult siis, kui sa vahepeal alla ei anna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles