Kuidas kiharaid kaunitena hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Mõned lihtsad tarkused, kuidas oma juukseid kaunitena hoida.

Kui su juuksevärv on veidi välja kasvanud, kuid sul pole hetkel võimalust juuksuri juurde minna, ära kanna sirget juukselahku, vaid tee sinna «sikksakk». Nii ei paista välja kasvanud osa välja, kirjutab Genius Beauty.

Kui su juuksed on õhukesed ning sa soovid endale tukka, lase lõigata paks tukk, mis jätab mulje, justkui oleksid su juuksed tihedamad. Kui teed endale õhukese tuka, jätab see mulje veel õhematest juustest.

Hangi endale korralik hari, mis ideaalis peaks olema loomakarvadest. Kui sa oled neile allergiline, kasuta harja, millel on nailonharjased. Selline hari ei võta su juustelt kohevust.

Kodus võiksid juukseid värvida vaid juhul, kui soovid neid muuta mõne tooni võrra heledamaks või tumedamaks. Radikaalsed värvimuutused jäta juuksurile.

Märgi juukseid kammi salkude kaupa. Kõigepealt kammi ära otsad ning alles siis salk kogu pikkuses.

Et juuksed kaunilt läikima panna, loputa neid pärast šampoonitamist sooja veega, seejärel keera vesi jahedamaks ning päris lõpus loputa otsad täiesti külma veega.

Ära kasuta juuste lõhnastamisel tavalist parfüümi või spreid, need sisaldavad alkoholi ja kuivatad juukseid. Kui soovid, et su juuksed hästi lõhnaksid, kasuta lõhnastatud juukselakki või juuksespreid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles