14 asja, mis teevad mehe ebakindlaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on tihtipeale väga ebakindlad, muretsedes küll oma välimuse ja mille kõige muu pärast. Ega mehedki alati tugevamad pole.

HowAboutWe küsis meestelt, mis neid ebakindlaks teeb ja leidis, et mehed on ootamatult otsekohesed. Järgnevad 14 vastust annavad aimu selle kohta, mis võib su mehele muret teha.

  1. «Mu käsivarred. Need on liiga peenikesed ja heleda nahaga. Käsi saaks tegelikult muuta ja see, et ma pole sellega pärast 28 aastat ikka tegelenud… on kurb.»
  2. «Eelmised kutid. Kui suhe muutub tõsisemaks, siis ma hakkan muretsema, et kui hea või halb ma olen, võrreldes tema eelmise kutiga.»
  3. «Mul on üks sõber, kes on erakordselt ebakindel isegi siis, kui tal ei ole eriti tõsine suhe. Ta tahab, et tüdrukul poleks mingitki seksuaalset minevikku. Ma arvan, et see on veider ja naisi vihkav suhtumine. Ta tahab olla ainus.»
  4. «Oskused voodis ja esimene vahekord kellegagi. Hakkan kergesti põdema selle pärast, kas ma saan aru, mis talle meeldib, sest sellest ju ei räägita.»
  5. «Täpset järjestust ei ole, aga mainiks ära hõrenevad juuksed ja voodioskused.»
  6. «Ma arvan, et paljudele meestele on oluline teadmine, et nad on oma elu peremehed – see võib olla seotud sissetulekuga.»
  7. «Tantsimine. Mu tüdrukule väga meeldib tantsida ja kui me koos tantsime, siis näen ma tema kõrval eriti halb välja, sest ta tantsib nii hästi.»
  8. «See, et hea kohting võib viia suhteni, milleks ma veel valmis pole.»
  9. «Mu žestikuleerimine. Mõned käeviiped võivad välja näha, nagu ma oleksin gei, kuigi ma pole.»
  10.  «Nende naiste arv, kellega ma maganud olen.»
  11.  «Hallid karvad, mis mu habemesse on tekkinud. Hallid karvad, mis on kogu mu kehal võimust võtmas.»
  12.  «Kohtingu planeerimine. Kunagi ei tea, kas see talle üldse meeldib, kas see sobib ta isiksusega, kas see on liiga vaba või liiga peen, või ei vasta ta ootustele.»
  13.  «Kas ma helistan või saadan sõnumi liiga vara või liiga hilja.»
  14.  «Mehelikuks meheks olemine. Vastuolulisi nõudmisi on liiga palju. Ühest küljest tahetakse, et me oleksime tundlikud, hoolivad, lahked ja viisakad. Sellest ei räägita, aga on aru saada, et kuigi naised hindavad neid väärtusi, siis tegelikult nähakse neis nõrkust. See ajab segadusse, sest kunagi ei tea, millal peaks rääkima oma hirmudest ning millal peaks suu kinni hoidma ja olema «tõeline mees». Väga raske on leida tasakaalu selle vahel, millal olla alfaisane ja millal tundlik.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles