Nippe, kuidas peita esimesi halle karvu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Juuksurite sõnul esineb aina noorematel naistel halle juuksekarvu. 25-aastaselt juustest esimene hõbeniit leida pole sugugi ebaharilik.

Juuste halliks minemine seostub ikkagi vananemisega ja seega on tavaline, et selline leid võib paljud naised paanikasse ajada, kirjutab You Beauty. Kindlasti ei soovita juuksurid mõne üksiku karva pärast juukseid üle terve pea värvida lasta, vaid annavad mõned nõuanded sellisteks olukordadeks.

Ära tõmba karva välja!
Sulle võib näida, et mis mõne üksiku karva eemaldamine ei tee sulle midagi, kuid karva välja tõmmates võid hävitada selle juuresibula ning sinna enam uut karva ei tekigi. Aja jooksul hakkavad su juuksed nagunii hõrenema, ning kui sa veel järjest oma halle karvu välja kitkud, muudad sa neid veel õhemaks.

Juukselahk teise kohta
Tihti tekivad esimesed hallid karvad just ühele küljele. Seega muuda juukselahu asumise kohta, et hallid karvad nii välja ei paistaks.

Kanna juukseehteid ning mütse
Üles seatud tukk, krunni seatud juuksed, punutised ja muu selline aitavad varjata ning tõmmata tähelepanu mujale. Samuti, kui sulle mütsid ja kübarad sobivad, on nüüd just suurem põhjus neid kanda.

Järgutatud juuksed
Lase juuksuril lõigata endale selline soeng, kus tagantpoolt on juuksed järgutatud lühemaks ning eest pikemad, et need vajuksid ettepoole ning kataksid hallid karvad. Volüümikatest ja laines juustest ei paista samuti hall nii silmapaistvalt välja.

Juukseläige
Kui sa ei soovi suurt muutust, lase oma juukseid toonida spetsiaalse läiget andva tootega, mis on sisuliselt pool-püsivärv. See annab su juustele suurepärase läike ning jätab mulje, justkui oleksid need hallid harvakesed sinu enda naturaalsed heledamad salgud.

Salguta
Kui sul on halle juukseid juba salkudena, lase need salgutada värviga, mis sobib su juuksevärviga ja mõjub loomulikult.

Peida kosmeetiliselt
Kasuta juuksepuudrit või spetsiaalselt juuksetušši, et ühtlustada oma juuste värvi.

Värvi üle
Kui halle juukseid on juba häirivalt palju, ei ole mõtet nende pärast palju vaeva näha ning lase need lihtsalt üle värvida. Ilmtingimata ei pea värvima kõiki juukseid, võib piirduda ainult juuste pealmise kihiga.

Armasta oma halli!
Väga paljud naised kannavad oma halle juukseid uhkusega ning lasevad endale lõigata soenguid, mis nende halle salke rõhutavad. Seega, mõtle. Ehk meeldiks ka sulle oma hõbekiharatega uhkeldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles