6 lapsikut viisi, kuidas eksile oma õnne nina alla hõõruda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Sa oled just üle elanud suhte purunemise. Sul on paha ja valus ning sa ei soovi teda enam kunagi näha. Kuid internetis on sul raske teda vältida. Kuidas käituda, et talle ei jääks mulje, et sa oled lahkumineku pärast masenduses?

 Otsi internetist mõni väga positiivne tsitaat lahkumineku kohta, millega sa samastuda suudad. Anna maailmale teada, et halvad asjad kujunevad mõnikord headeks, kirjutab Cosmopolitan.com.

Kui oled eriti julge, võid jagada mõnd oma lemmikut lahkuminekust rääkivat laulu, mis sinu jaoks kõik su emotsioonid kokku võtab. Lisa juurde märge, et armastad seda laulu.

Kirjuta staatus, mis annab teistele teada, et oled ümbritsetud suurepärastest inimestest. Näiteks: «Armastan oma sõpru. Tunnen end kui maailma õnnelikum inimene!»

Kui lähed mõnele eriti lahedale üritusele, märgi see kindlasti ka Facebookis ära. Näita, et sa liigud ringi ning ei konuta kodus.

Jaga pilte, kus sa veedad oma sõpradega suurepäraselt aega. Sa näed super välja ja teil on lihtsalt imeline õhtu!

Lase endast teha tõeliselt seksikas foto ning postita see Facebooki. Kui pildi lisamisest on möödas mõned nädalad, lase oma parimal sõbral sind pildil ära märkida, et see su eksi uudisvoogu uuesti lisanduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles