Seks esimesel kohtingul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Med

Kuigi naiste seksuaalsus pole enam tabu, peetakse meie ühiskonnas endiselt liiga kergemeelseks neid, kes lähevad mehega voodisse juba esimesel kohtumisel.

Your Tango suhtenõustaja Ronnie Ann Ryan leiab, et siinkohal on tegemist topeltmoraaliga, sest meestele ei heida sellist käitumist keegi ette.

NYmag.com’i ajakirjanik intervjueeris mehi ja naisi, kes olid oma kohtingukaaslasega juba esimesel õhtul voodisse läinud. Kaheksast küsitletud naisest leidis kolm endale püsiva partneri, kuid ülejäänud viis ei ole pärast seda mehega enam kunagi kohtunud ning kahetsevad juhtunut.

Ryan tegi sellest omad järeldused. Tema hinnangul usuvad naised vastandlikke müüte. Et mehel peaks laskma oodata, kuid samas peetakse mehe «ootele jätmist» ka manipuleerimiseks ning kiusamiseks. Samas, kui naine peaks siiski mehega alguses magama, peetakse seda litsakaks.

Ükski normaalne mees ei saa nimetada sind litsakaks, kui tema ise oli see, kes sinuga voodisse tuli. Ja kui ta tõesti on nii rumal, ei ole mingit vahet – sellise mehega ei taha sa nagunii edasi suhelda.

Pole oluline, kui kiiresti sa mehega voodisse lähed või mida tema sinust mõtleb. Olukorra määravad hoopiski sinu ootused ning emotsionaalne seisund pärast seksi.

Ryan kinnitab, et otsust ei tohiks teha lähtuvalt ühiskonna survest või kartusest, mida mees arvab. Oluline on, et sa ise selle olukorraga toime tuled. Ning ka see, et sa iseenda tervist hoida oskad.

End tuleks häälestada lainele, et tegemist on ühe lõbusa õhtuga ja ei midagi enamat. Kui asjad liiguvad edasi, on see hea, kuid sa ei peaks seda eeldama.

Kui sa tead ette, et sa suuda tulla toime sellega, kui ta sulle enam ei helista või sa tunned, et võhivõõraga seksimine pole sinu jaoks, ei ole mingit põhjust, miks sa seda tegema peaksid. Ära pane end teadlikult olukorda, millega sa hiljem toime tulla ei suuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles