Meestele: kuidas suudelda naist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Enam kui pooled inimestest kogevad oma esimest suudlust 14-aastaselt, kuid enamasti ei vasta see meie ootustele. Kuigi meie esimesed suudlused on jäänud selja taha, ei teeks meile täiskasvanutena siiski paha teadmised sellest, kuidas paremini suudelda.

Suudluse ajal reageerib meie keha sarnaselt treeninguga. Meie süda hakkab kiiremini lööma ning meie hingamine muutub sügavamaks. Seega võib kirglikke suudlusi trennina arvesse võtta küll. 60 sekundit kestev suudlus kulutab rohkem kui 50 kalorit, kirjutab Your Tango.
Suudeldes saab aju käsu toota hormooni, mis parandab oluliselt meie enesetunnet ja enesekindlust. Mõni ime, et üks suudlus tavaliselt teiseni viib.

Milline suudlus olla ei tohiks?
Su suu ei tohiks katta poolt partneri näost, ning ei tohiks tema nägu märjaks teha.
Ära suru oma keelt partnerile kurku.
Ära laku partneri huuli.
Ära ürita partneri keelt või huuli imeda.

Milline suudlus olla võiks?
Alusta õrnalt. Reageeri partneri tegevusele. Kui tema suudleb sind õrnalt, vasta talle samaga.
Õrnad suudlused põsele, kaelale ja seljale meeldivad naistele väga, seda enam, et tavaliselt nendele piirkondadele tähelepanu ei pöörata.
Ajastus ja tempo on oluline. Alusta rahulikult ning hoia tempot oma partneriga.
Loomulikult on iga partner ja iga suudlus erinev. See, mis ühele ei meeldi, võib teise pööraseks ajada, seega katsetage koos, millised suudlused teile kõige enam meeldivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles