Staarkoka nimega õnnestub toiduaineid müüa ka soolase hinnaga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti staarkoka Jamie Oliveri nimega tooted on jõdnud ka Eestisse ja lähevad soolasest hinnast hoolimata hästi kaubaks.
Briti staarkoka Jamie Oliveri nimega tooted on jõdnud ka Eestisse ja lähevad soolasest hinnast hoolimata hästi kaubaks. Foto: Reuters / Scanpix

Mõned Tallinna esinduslikumad toidukohad ja maist alates ka kaubamaja toiduosakond kauplevad kuulsa briti telekoka Jamie Oliveri nime kandvate toodetega. Tuntud nimi võimaldab kriisi ajal näiteks toiduõli müüa ka 170 krooniga.

Kaubamaja toidumaailma müügiosakonna juhataja Kadri Aguraiuja rääkis, et olid Jamie Oliveri toodete esimese tellimusega ettevaatlikud, sest kliendid on varasemast kokkuhoidlikumaks muutunud.

Kartus osutus aga asjatuks – valikust, millesse kuuluvad lisaks pooleliitrisele toiduõlile ka pea 120 krooni maksvad väikesed grillpipra ja oliivipurgid, on suur osa juba läbi müüdud. Kiirelt kadusid lettidelt näiteks pastakastmed, pestod, leivakatted, röstitud piprad ja päikesekuivatatud tomatid.

Ootamatu populaarsuse tõttu on kaubamaja tellinud juba uue laari Jamie Oliveri tooteid, mis peaksid kohale jõudma lähiajal.

«Loodame siiralt järgmisel nädalal tooted kätte saada, siis saavad meie kliendid jaanipäeval Jamie Oliveri moodi kokata,» ütles Aguraiuja.

Hiljuti jooksid üle maailma miljoneid inimesi võlunud Jamie Oliveri kokandussaated ka ETVs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles