Kuidas eemalduda mehest, kes mängib sinu tunnetega?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Me kõik oleme kunagi olnud armunud kutti, kes meid lugupidamatult kohtleb. Ta on sinu vastu võrratu vaevu ööpäeva, ning suudab sind siis hingepõhjani solvata. Ometi oled sa tema juures tagasi kohe, kui ta sulle mõne komplimendi teeb. Kuidas end sellisest suhtest lahti rebida?

Nõuanded pani kirja Female First.

Ole enda vastu aus
Mida sa ütleksid enda sõbrale, kui näeksid teda samas olukorras? Kui sa ei salliks sellist käitumist endale kalli inimese puhul, ära lase ka endaga nii käituda. Kui sa oled otsinud tema kohutavale käitumisele vabandusi, kuid oled enda hinges koguaeg teadnud, et ta ei hooli sinust, tuleb see kummaline suhe lõpetada.

Ei mingit sõprust
Võib tunduda täiskasvanulik ja positiivne üritada temaga sõber edasi olla, kuid tegelikult vajad sa sellisest suhtest välja tulekuks temast täielikku eemaldumist. Ära suhtle temaga ning ära loo tahtlikult situatsioone, kus te taaskord kokku võite saada. Sul on nii lihtsam teda unustada.

See pole mäng
Kui sa arvad, et temaga sidemete katkestamine paneb ta mõistma, millest ta ilma on jäänud, eksid sa sügavalt. Ta ju võibki sinu juurde selle jutuga tulla, kuid lõpuks teeb ta sulle jälle haiget ning te olete tagasi samas situatsioonis. Sa ei saa teda muuta, leia keegi, kes sind tõeliselt hindab.

Ole tugev
Võimalik, et oled teda tagasi võtnud ka seepärast, et see on andnud sulle ka hetkelist rahulolutunnet, et ta tahab ja vajab sind. Kuid tegelikult on see tunne petlik ja üürike ning kaob peagi. Asjad ei muutu ja peagi oled sa jälle see, kelle tundeid ta täielikult ignoreerib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles