Neli ohumärki, et see mees teeb sulle haiget

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Paljud naised otsivad endale partnerit kindlate omaduste järgi. Selle asemel, et hinnata mehe pikkust ja silmavärvi, tuleks osata näha ohumärke, et selle mehega ei saa teie suhe hästi lõppeda.

Ta ei oska rahaga ümber käia
Halvad on mõlemad äärmused, kirjutab Gal Time. Nii meeletu ja mõtlematu laristamine, kui üüratu kokkuhoidlikkus. Kui mees ei oska nende kahe asja vahel tasakaalu leida, ootavad teid ees suured tülid raha teemadel. 
Ka see kui mees ootab, et te oma esimestel kohtingutel kulud pooleks teeksite, on see halb märk. Põhjus pole selles, et naine ja mees ei võiks võrdselt panustada, aga see näitab, et mees pole valmis kulutama sentigi rohkem, kui häda pärast vaja. Sellise mehega pikaajalises suhtes olles võib juhtuda, et te ei lähe näiteks kunagi kontserdile või teatrisse, sest mees peab seda liigseks ja mõttetuks raiskamiseks.

Ta on armukade
Armukadedusel pole häid külgi ning see põhjustab alati palju valu. Loomulikult ei taha sa ka meest, kes arvab, et sul pole tema juurest kuskile minna, kuid kui su kaaslane reageerib ärritunult tühiste asjade peale, mis on seotud teiste meesterahvastega, on see väga halb märk.

Ta kontrollib su elu
Enamasti on see seotud ka armukadedusega. Kui talle ei sobi, et sinu elus on ka teisi aspekte peale suhte, et sul on sõpru, et sa soovid aega endale, peaksid olema ettevaatlik. Ülevoolav armukadedus ja püüe partneri elu kontrollida on tihti esimene samm enne füüsilist vägivalda.

Tal on sõltuvusprobleemid
Üritustel alkoholi tarbimine või liigne televiisori vaatamine ei kuulu siia alla. Kuid, kui ta panustab palju raha hasartmängudele, tarbib tihedalt narkootikume või on pidevalt purjus, ei saa teie suhtest midagi õnnelikku tulla. Sõltuvus on haigus, mis vajab ravi, kuid paraku ei saa sina teda terveks teha. Tema peab otsustama, kuidas tema oma elu elab ja sina ei saa tema suhtumist muuta, kui ta seda ise ei tee. Seega, astu parem minema, mitte ära looda, et ta ühel päeval muutub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles