Meestele: viis põhjust, miks naine ei taha sinuga seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Te klapite hästi ja kõik märgid näitavad, et naine on sinust sisse võetud. Ometi ei taha ta sinuga linade vahele pugeda. Tundlikku teemat ei taha sa ise jutuks ka võtta, sest kardad naist seksihimuga eemale peletada.

Magazine.foxnews.com pani kirja viis võimalikku põhjust, miks uus armastus sinuga füüsilist kontakti väldib.

Ta pole veel kindel, mida sinu vastu tunneb

Su värske tüdruksõber pole ehk oma tunnetes veel selgusele jõudnud. Muidugi sa meeldid talle, aga naised suhtuvad seksi teisiti kui mehed. Enamasti eelistavad naised voodirõõme nautida mehega, kellega nad tunnevad hingelist lähedust. Seega võib olla, et ta pole veel kindel, kas julgeb teha seda sammu ja kinkida sulle osa oma hingest. Mis saab siis, kui sa pole seda väärt ja reedad ta usaldust? Anna naisele veidi aega, et ta õpiks sind paremini tundma.

Ta ei ole kindel, mida sina tema vastu tunned

Võib-olla on tüdruk sinusse juba armunud, kuid kardab, et sa ei hooli tast piisavalt. Kui naine nõustub mehega nii lähedaseks saama, tahab ta kindel olla, et mehel on ausad kavatsused. Kui ta kahtleb, et sa ei suuda olla truu või et sa polegi huvitatud muust kui seksist, tahab ta enda tundeid kaitsta. Sa pead olema naisega aus ja laskma tal valida, mis edasi teha. Kui teil ei olegi samad kavatsused, oleks õiglane tema vastu aus olla. Sellisel juhul pole mõtet kummi venitada ja lasta tal oodata.

Ta on ettevaatlik

Võtmeküsimus võib peituda naise minevikus. Kas sa oled talt eelmiste suhete kohta pärinud? Kui eelmine partner tegi talle väga haiget, võib ta karta enda sidumist sinuga. Kui naine kardab uut suhet, siis on selle põhjuseks sageli inetu lahkuminek või eelmise mehe alatu reetmine. Kui ta ei taha uuesti haiget saada, on see ainult mõistlik, et ta asju rahulikult võtab.

Ta on usklik

Kas sa oled üldse uurinud, millised on naise usulised tõekspidamised? Sulle võib tunduda see vanamoelisena, aga võib-olla ta polegi huvitatud seksist enne abielu. Kui sa pole kindel, siis küsi otse.

Tal on keegi teine

On ka võimalus, et kui sina oled keskendunud sellele uuele tutvusele, siis tema kohtub veel lisaks teiste meestega. Kas olete rääkinud sellest, et kohtute vaid teineteisega? Kui ei, siis kas oled selleks valmis? Sa ei saa eeldada, et naine läheb sinuga voodisse, kui ta pole otsustanud, et tahab just sinuga suhtesse astuda. Kui sa ei tea, milline on naise seksuaalne minevik ja olevik, ei saa sa olla kindel, et teil on koos turvaline olla. Hoia ka enda tundeid ja uuri välja, mida naine mõtleb, enne kui lähed temaga voodisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles