Kuus viisi, kuidas mees endast eemale peletada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Sa kohtusid mehega, kes sulle väga meeldib ja sa loodad, et teist võiks paar saada. Kuid naised võivad oma elevuses üle piiri minna ja mehe eemale peletada.

Marcus Osborne, Gal Time’i kolumnist, pani kirja kuus põhilist asja, mis tutvuse alguses mehi eemale peletavad.

Ära räägi oma eksist
Kui sa oled kohtingul, kuid räägid raevukalt oma eksist, ära oota uut kutset kohtingule küll oota. Saa enne oma vanast suhtest üle, kui uutele kohtingutele lähed.

Laste saamine
On loomulik, kui sa soovid kunagi lapsi saada, kuid see pole kindlasti asi, mida mees sooviks suhte alguses kuulda. See kõlab meeleheitliku partneriotsinguna vaid sigimise nimel. Ja see pole seksikas. Üldse.

Vanematega kohtumine
Tüdruku vanematele tutvustamine on mehe jaoks väga suur asi. Seega ei tohiks seda mehele peale suruda, vaid peaksid ootama, mil tema selleks valmis on. Kui sa väga peale pressid, saab teie suhe kiirelt otsa.

Täielik kontroll
Mõni inimene ei suuda üheski olukorras end lõdvaks lasta. Kui sa ka suhte puhul üritad kõike kontrollida, tekib küsimus, mis ka selle mehega üldse suhtled, kui tema juures pole sinu jaoks midagi, mis sulle sobiks. Lase lõdvaks või liigu edasi.

Kiirustad liialt
Ära rutta peale neljandat kohtingut Facebooki staatuseks «suhtes» märkima. Lase asjadel areneda ja kui aeg on küps, rääkige läbi, kas te soovite tõesti end pikemalt siduda. Kui seda ei juhtu, liigu edasi.

Ära lasku detailidesse
Kuigi oma seksuaalkogemustest rääkimine on mingis mõttes vajalik, ära lasku detailidesse. Mõte sinust ja kellestki teisest võib jääda meest kummitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles