Mida püsisuhtes olevad mehed kõige enam igatsevad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Kui arvad, et mees igatseb teiste naiste seltskonda, sa eksid, sest tegelikult tunneb mees puudust pisikestest vabadustest. Hea uudis on see, et naine saab aidata mehel neid soove täita.

Meeste salajased igatsused pani kirja Womans Day.

Et ei peaks kõikidest ostudest ja kulutustest aru andma
Mitte ainult naistele ei meeldi raha kulutada. Mõnikord võivad mehed välja käia uskumatuid summasid asjade eest, mis on nende meelest «lihtsalt lahedad». Selle asemel, et mehele tema kulukate hobide või huvide pärast turja karata, arutage läbi, kuidas oleks tal võimalik enda soove mõistlikkuse piires täita.

Et külastada tuleks vaid üht suguvõsa
Paraku ei saa endale ainult partnerit. Saad kaasa teistsugused maailmavaated, kombed, kuid ka topeltkoguses sugulasi, kes tahavad, et neid sünnipäevadel õnnitletakse ja jõuludel külastatakse. Arutage mehega läbi, kas on vajalik kõik perekondlikud sündmused läbi käia, või võite mõned vahele jätta. Looge endale oma traditsioone, millega eelkõige te ise rahul olete.

Vabadust käia totakalt riides
Meeste jaoks on üsna tüütu, kui naine saadab ta ukselt tagasi riideid vahetama. Selle asemel, et mehele teatada, mida ta peab selga panema, anna talle vihjeid, milles ta kena välja näeb. Ka temale meeldivad komplimendid ja nii pingutab ta välja minnes enam.

Et naine kuulaks ta jutu lõpuni
Kui pikemas suhtes olla, õpivad partnerid üksteist lõpuks nii hästi tundma, et teavad mingite teemade puhul ette, millest jutt tuleb. Paljud naised kipuvad sel momendil oma partneri juttu katkestama ja see solvab teda. Anna talle siiski võimalus oma päeva muljetest rääkida, ilma teda katkestamata. Need võidetud kümme sekundit ei ole väärt tema haavumist.

Lohakalt käitumist
Meestele ei meeldi, kui naised nendega emade kombel korralageduse eest noomivad. Ära aja kõikjal korda taga, vaid anna talle mõnikord võimalus end vabalt võtta, ning asjadel lihtsalt olla lasta.

Üksinda voodis laiutamist
Sel pole mingit seost sinuga, loomulikult meeldib talle sinu kõrval magada! Meestele lihtsalt meeldib laiutada ja end välja sirutada ning end teki sisse keerata. Võimaluse korral ostke endale lihtsalt suurem voodi ning tekk. Jäävad ära kaklused vähese ruumi ja varastatud teki üle.

Et ta ei peaks lahendama teiste muresid
Kui sina tahad talle koju jõudes esimese asjana rääkida kõigest sellest, mis sind endast välja ajab, on see tema jaoks raske ning väsitav. Mehed reageerivad negatiivsele eelkõige probleemidele praktilisi lahendusi anda püüdes. Kui heidad ta õlgadele oma mured, mille suhtes ta midagi teha ei saa, tunneb ta end saamatult. Kui tahad tõesti end lihtsalt tühjaks rääkida, ütle talle enne, et sa ei oota temalt midagi ja tahad lihtsalt rääkida. Ära unusta oma emotsioonide keskel ka seda, mida tema tunneb.

Oma ema hoolitsust
 Naisele võib olla tüütu, kui mees oma emaga liialt tihti suhtleb või ema külastades end endiselt lapse kombel poputada laseb. Kuid see armastus on tingimusteta.  Ema teeb talle kotlette isegi siis kui ta oma mustad sokid vedelema jätab. See tuletab mehele meelde lapsepõlve sooje emotsioone. Isegi kui sulle su ämm väga ei meeldi, on veri siiski paksem kui vesi. Julgusta meest oma emaga koos aega veetma ning lase ämmal endale õpetada, kuidas teha su mehe lapsepõlve lemmiktoitu. Su mees hindab seda.

Väikeste detailide üle otsutamist
Naised võtavad väga kergelt üle otsustamise selle üle, mida õhtuks süüa, mis värvi on diivan või millist raadiokanalit te autos kuulate. Lase oma mehel otsustada ja küsi rohkem tema arvamust.

Varjamatult võõraste naiste vaatamist
Kui sind ärritab see, et su mees ka teisi naisi märkab, tekitab see mehes süümepiinu ja tunnet, et ta on sulle liiga teinud. Kui vastassugupoole märkamine on loomulik ja see ei tähenda, et su mees sooviks teiste naistega magada. Lase sel minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles