Ära ehita õnne ainult suhtele

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Kas sa oled õnnelik, sest sa armastad, või sa armastad, sest sa oled õnnelik? Oluline on neil kahel vahet teha, sest liiga paljud naised on veendunud, justkui oleks võimalik olla õnnelik vaid kellegagi suhtes olles.

Oluline on mõista, et sinu õnn ei ole seotud kellegi teisega. Vaid siis, kui õpid iseendaga rahul olema ning oma õnne üle kontrolli haarama, saad teist inimest täielikult armastada, kirjutab Genius Beauty.

Teadvusta endale oma soovid
Mida sa suhtelt tegelikult ootad? Seksi? Abielu ja lapsi? Sõnasta enda jaoks ootused lahti ja küsi endalt, kas sinu praeguse partneriga on võimalik sinu  vajadusi täita. Kui pole, tuleb liikuda edasi.

Austa ja armasta ennast
Lõpeta enda tagaplaanile seadmine, enda alavääristamine ja kritiseerimine. Keegi ei armasta sind, kui sa ise seda teha ei suuda.

Elus on muud peale armastuse
Naised elavad tihti illusioonis, justkui oma ideaalpartneri leidmine viiks su elu seisu, kus nüüdsest on kõik paigas ja korras. See pole nii. Tegelikult toob püsisuhe ellu ka hulgaliselt probleeme, mida seal varem ei olnud ja see on loomulik. Sama loomulik on see, et sa tegeled oma karjääri, sõprade, perekonna, hobide ja tervisega.

Õpi suhtlema
Harjuta end selgelt väljendama ja teisi kuulama. Kõik suhted, nii romantilised, töised kui perekondlikud, jooksevad rappa, kui sa ei oska kriisisituatsioonides enda seisukohti väljendada, ilma et teistele liiga teeksid. Samas pole ka see hea, kui sa oma seisukohad ütlemata jätad.

Tunnista endale reaalsust
Kui näed, et sinu kõrval olev inimene ei suuda pakkuda sulle neid asju, mida sina vajad, ära looda, et suudad teda muuta. Mine edasi ja leia inimene, keda sa ei pea üritama sobivaks «voolida».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles