Ida-Tallinna keskhaiglas on remondiperioodil sünnitusjärgsed perepalatid tasuta

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imik Ida-Tallinna keskhaigla sünnitusosakonnas.
Imik Ida-Tallinna keskhaigla sünnitusosakonnas. Foto: Küllike Rooväli

Alates 10. juulist on Ida-Tallinna keskhaigla naistekliinikus (Ravi 18) sünnitusjärgsed palatid tasuta. Tasu ei küsita palatite eest remondi ajal, kuid mis saab pärast remonti, on veel lahtine.

«Haiglal on kavas sünnitusjärgseid perepalateid värskendada ja kaasajastada. Seoses sellega on meil hea meel pakkuda remondiperioodil perepalateid ning ema ja lapse palateid meie sünnitajatele tasuta,» ütles naistekliiniku juhataja Lee Tammemäe.

«Soovime, et meie naistekliinikus sünnitanud naised ja nende lähedased tunneksid end peale sünnitust haiglas koduselt. Peale sünnitusosakonna 5. korruse remonti muutuvad tingimused sünnitusjärgseks taastumiseks ja koos perega haiglas viibimiseks veelgi paremaks. Kasutuses olevate perepalatite arv eesoleval remondiperioodil ei vähene, avame perepalateid juurde kliiniku 1. ja 2. korrusel,» kinnitas Tammemäe.

Ida-Tallinna keskhaiglasse on oodatud sünnitama kõik naised olenemata elukohast. Selle aasta esimesel kuuel kuul sündis Ida-Tallinna keskhaiglas 1855 last, sh 32 paari kaksikuid.

Ida-Tallinna keskhaigla sünnitusmaja on Eestis vanim, naistekliinikus sünnib neljandik kogu Eesti lastest. 2008. aastast kannab Ida-Tallinna keskhaigla naistekliinik UNICEFi beebisõbraliku haigla tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles