Eesti naised lobisevad telefonis kauem kui mehed

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Tele2 Eesti analüüsi kohaselt oli juunis keskmise naiskliendi väljunud kõnede pikkus 175 minutit, mis on 13 protsenti rohkem meeste poolt tehtud kõnedest.

Ettevõtte kliendibaasi analüüsi järgi oli keskmise kõne pikkus naistel ja meestel umbes sama, 1,7 minutit, kuid naised tegid rohkem kõnesid. Eesti naised saatsid kuus keskmiselt 12 ning mehed 10 sõnumit

Eagruppidest on kõige aktiivsemad suhtlejad alla 25-aastased noored, kes helistasid kuus välja keskmiselt 217 minutit, mis on keskmisest 28 protsenti rohkem. Alla 25-aastased saatsid ka keskmisest pea kolm korda enam tekstisõnumeid – 31 sõnumit kuus. Kõige pikemaid, keskmiselt 2,3 minutilisi kõnesid teevad inimesed, kes on vanemad kui 65-aastat.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul erineb mobiilsideteenuste kasutamine eri vanusegruppides kõige enam tekstisõnumite saatmise osas. «Peale 25-aastaseks saamist kuivab sõnumite saatmine ühes kuus kolmekümnelt kümnele. Teine silmatorkav mobiilikasutuse muutus toimub vanemas eagrupis. Üle 65-aastaste kõne kestvus on keskmisest 36 protsenti pikem,” ütles Saarvelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles