Kui mees soovib suhtesse pausi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Kui su mees teatab, et ta vajab aega, et asjade üle järele mõelda, tekitab see paanikat ja hirmu. Kuidas selle olukorraga toime tulla ning kuidas mitte meest endast veel enam eemale tõugata?

Kui mees ütleb, et ta vajab aega ja ruumi, tähendab see reeglina kahte asja. Et teie suhtes või tema elus on mingeid asju, mis panevad ta kahtlema, kas ta tahab sinuga suhtes olla. Kuid ta hoolib sinust liiga palju, et kohe minema minna. Ning see teadmine aitab sul keerulise olukorraga toime tulla ja talle endast kustumatu mulje jätta, kirjutab Your Tango.

Valitse oma emotsioone
On loomulik, et sa tunned pettumust ja viha, sest sinu jaoks tuli selline olukord ootamatult. Ka kõige mõistlikumad naised võivad kaotada enesevalitsuse ning olla nii suures paanikas, et kaotavad kontrolli oma tegude üle. Kuid kui sa teda armastad, austad sa tema vajadust järele mõelda.

Selleks, et oma tundeid valitseda, pead see need kõigepealt iseendast välja elama ja tunnistama endale, et teie suhe võib nüüd lõppeda. Nuta, karju ja haletse end nii palju kui tahad, kuid tee seda omaette, oma kodus.

Kui tunned, et oled emotsioonidest «tühi», tee midagi rahustavat ja lõõgastavat. Süüta küünlad, kuula rahustavat muusikat, hinga sügavalt sisse ja mediteeri. Taju, millised kohad sinu kehas on pinges ja venita ning lõdvesta neid kohti. Mõtle iseendale, oma sisemaailmale. Keskendu oma südamele ja kujutle, et su süda kiirgab tugevat, eredat valgust. Kujutle, et see valgus liigub su kehasse laiali ning sa täitud armastava, usaldava, tervendava ja positiivse valgusega. Lase sel võimsal valgusel end rahustada.

Tunne oma mehe suhtes armastavaid emotsioone
Mõtle sellele, mida tema juures armastad. Tunne, et armastus tema vastu täidab sind sooja energiaga. Seejärel võta pliiats ning paber ja kirjuta nende emotsioonide toel kaks nimekirja. Esimesse pane ritta asjad, mida sina tema puhul armastad. Teised asjad, mida sa arvad, et tema sinu puhul armastab. Vali mõlemast nimekirjast välja kolm omadust, mis tunduvad sinu meelest teie armastuses kõige olulisemad.

Kirjuta talle kiri
On oluline, et paneksid sinna kirja need kolm asja, mida sina tema puhul armastad ning samuti kolm mälestust, mis on seotud nende asjadega, mida tema sinu juures armastab.

Samuti peaksid sinu kirjas sisalduma järgmised punktid:
Sa austad tema soovi aeg maha võtta.
Maini lühidalt, millised on sinu tunded seoses tema otsusega.
Ütle talle, et hoolid teie suhtest nii väga, et oled valmis ootama, millal ta oma otsuse teinud on.
Kinnita, et austad tema otsust, ükskõik milline see ka poleks.
Kinnita, et ükskõik mis juhtub, sinuga on kõik korras ja sa saad endaga hakkama.

Oluline on see, et sa ei kirjuta sinna kirja midagi sellist, mis paneks teda tundma, et sa oled teda alandanud, üritad tema otsust kontrollida, et tema on sinu elu ära rikkunud, või mis tahes muu sarnane manipulatsioon. Sinu kiri peaks olema sinu kingitus temale, mis ei piira ta palutud privaatset ruumi. See peaks olema mõistlik ja tasakaalukas.

Süütunne tekitab meestes soovi loobuda. Nad usuvad tõsiselt, et kui nad on juba nii palju haiget teinud, siis naisega jäädes rikuvad nad ta elu täielikult.

Leia endale tugiisik, kes aitab sul emotsioonidega toime tulla. Keegi, kes on positiivne ja rahustav, kes ei sisenda sulle oma arvamusi ja hirme. Ära rutta teemat kõigiga arutama, las sul on vaid see üks inimene, kellega sa sellest teemast vajadusel räägid. Keskendu asjadele, mida armastad teha.
Kui mees otsustab sinu juurde tagasi tulla, lase temal võtta juhtimine asjade üle, sest kui sa teda armastad, ei pea alati sina kõike kontrollima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles