Too huumor magamistuppa!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Kas su voodielu on igav ja etteaimatav? Huumor aitab!

Naer ja seks tekitavad sarnaseid füüsilisi reaktsioone, lõdvestades, tõstes kehatemperatuuri ja meeleolu. See aitab vähendada pinget ning seega saad sa seksist rohkem naudingut tunda, kirjutab Your Tango.

Mõned ideed, kuidas naeru magamistuppa tuua:
1. Saage poosiinspiratsiooni akrobaatidelt. Tõenäoliselt ei tule neist midagi välja, kuid vähemalt saate te palju naerda.

2. Tehke üksteisele kehamaalinguid, eriti neisse kohtadesse, kust partner kõdi kardab.

3. Mängige Twisterit alasti ning mõelge välja mõned üleannetud uued reeglid.

4. Internetipoodidest on võimalik endale tellida seksitäringud, millest ühel on erinevad kehaosad ja teisel tegevused. Õhtu lauamängudega pole kunagi nii seksikas olnud!

5. Tantsige tangot. Alasti.

6. Mängige riivatut pantomiimi, mille sõnad on seotud seksiga.

Väga paljud inimesed kardavad voodielu totruste ja huumoriga elavdada, sest ei taheta näida totakad. Pidev perfektsuse ihalus takistab fantaasialendu ja hoiab seksuaalelu kindlates piirides. Sinu partneri jaoks võib olla meeldiv üllatus, kui sa näitad end talle hoopis teisest küljest.

Südamest naermine toob sind su mõtetega praegusesse hetkesse ning pühib meelest muud mõtted ja mured. See aitab tugevdada sinu ja su partneri suhet ning mõjub ka üleüldiselt sinu enesetundele hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles