Viis lihtsat ilunõuannet, mis teevad elu kergemaks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Need nõuanded ei vaja palju vaeva, kuid tihti ei pöörata neile piisavalt tähelepanu.

Kreemita käsi enne uinumist

Kuigi sa oled väsinud, tasuks siiski leida see minut ning enne magamaminekut oma käsi kreemitada, kirjutab Glamour. Nii saab kreem korralikult imenduda ning selle toime on parem, kui mitmekordsel päevasel kreemitamisel, kus sa kreemi oma kätelt lõpuks maha pesed.

Föönita külma õhuga

On uskumatu, et paljudel föönidel puudub külma õhu võimalus, sest kui sa oled tihe föönikasutaja, on vahe juuste jaoks meeletu! Need, kes varasema kuuma õhuga föönitamise asemel ohuvoo temperatuuri jahedamaks keeravad, märkavad peagi, et nende juuksed näevad välja siledamad ja tervemad.

Küüneviil kotti

Kanna alati küüneviili kaasas, et kohe kui kogemata peaksid oma küünt kahjustama, saaksid ebatasasused ühtlaseks viilida. Katkine küüs kipub jääma riiete taha kinni ja nii võid oma küüne veel enam ära lõhkuda.

Punupatsid

Kui sul on pikad juuksed ja sa sooviksid nendesse lokke või laineid, siis milleks kasutada tüütuid ja juukseid kahjustavaid aparaate, kui võid oma juuksed lihtsalt enne uinumist patsi punuda.

Õrnem meigipõhi

Suvel ei ole reeglina vaja väga katvaid jumestusvahendeid. Et olemasolevaid «kergemaks» muuta, sega neid niisutava näokreemiga. Tulemus on loomulikum ja kaunim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles