Video: kuidas punuda romantiliselt kohevat kalasaba patsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Cinthia Truong / youtube.com

Kas oled tüdinud igavast punupatsist või kalasabast, kuid sind häirib see, kui lahtised juuksed kleepuvad suvel kaela külge? Siin on üks võimalus, kuidas pikkade juustega kaunis kalasaba punuda.

Kõigepealt võta pealpool olevatest juustest väike juuksesalk ja hakka punuma prantsuse stiilis punupatsi, mis justkui ääristaks su nägu. Iga korraga lisa patsi veidi rohkem juukseid.

Kui oled patsiga jõudnud umbes kõrva keskosani, ära võta enam juukseid juurde ja punu ülejäänud juustest tavaline punupats.

Seejärel hakka punuma prantsuse stiilis patsi teisele poole pead, suunates patsi tahapoole, mitte küljele. Lõpeta punumine, kui oled jõudnud kaelani.

Võta väikesed juukseklambrid ning kinnita ettepoole punutud pats umbes kõrva kõrgusel klambriga patsist välja jäänud juuste külge. Patsi alla jäävad juuksed keera kergelt rõngasse ja kinnita klambriga ülejäänud juuste külge kõrva taha.

Too ka tagapool olev suurem pats kõrvale ja võta väike osa lahtistest juustest ning punu neist punupats. Seejärel võta väike juuksesalk ja pööra see ülejäänud juuste ümber ning patsi all kinnita see klambriga eelnevalt punutud väikese punupatsi külge.

Nüüd võta taaskord väike juuksesalk teisest äärest ja keera samuti ümber patsi. Korda sama tegevust, kuni oled saavutanud soovitud soengu.

Vaata videot, kus õpetatakse seda kaunist soengut tegema!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles