Merca kutsus endale politsei, et enne autosõitu joovet mõõta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jääger ehk Merca
Merle Jääger ehk Merca Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Näitleja ja lavastaja Merca ehk Merle Jääger rääkis ajakirjale Naised, et temal on politseiga vaid positiivseid kokkupuuteid olnud. Näiteks kutsus ta umbes aasta tagasi enne autosõitu välja politseipatrulli, sest kuna ta oli eelnevalt alkoholi tarbinud, tahtis kindel olla, et promillid on lubatu piires.

«Kuigi mul oli alkomeeter olemas, otsustasin siiski politseipatrulli välja kutsuda,» selgitas ta. «Politsei tuligi ilusasti kohale, mõõtis mu promillid ära ja ütles, et kahe tunni pärast sõitu minna on okei. Ei olnud mitte keegi pahane, et ma nad sellise ennetava kontrolli jaoks välja kutsusin.»

Jälgides meediat on Mercale jäänud mulje, et kui politseinikud on üleväsinud ja rabavad mitme koha peal, siis on süsteemis midagi viltu. «Jah, inimesed on ju erinevad ja mõnel ongi seda vunki nii palju, et mitme koha peal edukalt töötada, aga normaalne oleks, kui politseinike palk võimaldaks neil ka vaid põhitööd tehes ära elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles