Meiginõuanded suvisteks pildistamisteks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suviti toimub palju pulmi, sünnipäevi, aiapidusid ja muid toredaid ettevõtmisi, kus reeglina osalejatest ka pilte tehakse. Ent kuidas hoolimata kuumast ilmast näha piltidel endiselt  parim välja näha?

Matt meigipõhi
Kuigi õrnalt sära andvad meigitooted võivad koheselt peale nahale kandmist kenad näida, muutub su nägu päeva jooksul järjest läikivamaks, seega eelista matte jumestusvahendeid, kirjutab You Beauty.

Aluskreem
Olulistel sündmustel ei tohiks mingil juhul ära unustada meigi aluskreemi, ehk primerit! See takistab naha läikivaks muutumist, hoiab paigal meigi ning muudab poorid visuaalselt väiksemaks.

Loomulik silmameik
Tume silmameik kuumadeks ilmadeks ei sobi, sest läheb higistades varem või hiljem laiali. Kasuta pigem neutraalseimaid ja heledamapoolseid toone, mis sobivad sinu näonahaga ning kasuta veekindlat ripsmetušši. Kui soovid natuke silmapaistvamat meiki, tõmba ülalaule erksavärviline lainerijoon.

Mõned firmad pakuvad ka spetsiaalseid meiki kinnitavaid tooteid, mis on toimimispõhimõttelt on sarnased juukselakiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles