Mida ütlevad jalanõud mehe kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandaalid.
Sandaalid. Foto: SCANPIX

Olgu jalavarjud armetud, trendikad või praktilised - see, mida mehed jalas kannavad, annab aimu sellest, millest nad mõtlevad.

Selleks, et lähemalt teada saada mehe iseloomu kohta, kutsus Yahoo! Shine vestlusringi neli stiilset meest, kes peavad moeblogisid.

Jalga libistatavad viisakad mustad kingad
Lloyd Boston: «Kui need on lihtsad ja väärikad, siis on tegemist maise mehega. Kui jalanõud on julged ja silmapaistvad, siis võib tegemist olla naistemehega.»
Sean Santiago: « Täiskasvanud mees peaks oskama kingapaelu siduda, mitte eelistama kingi, mida saab kerge vaevaga jalga libistada.»

Nahksussid
Lloyd: «Ta teab, kuidas äri ajada ja kuidas lõbutseda. Mõnikord teeb ta neid mõlemaid korraga.»
Sean: «Vanamoodsad nahksussid on väga nohikulikud.»
Brian Sacawa: «Tal on kas väga täiskasvanulik maitse või on ta liialt laisk, et kingapaelu siduda.»

Plätud
Lloyd: «Kui sinul on kiire, siis tea, et temal ei ole. Ta on sulle sobiv kaaslane, kui eelistad rahulikke ja muretuid tüüpe.»
Thomás Lei: «Ta on vaba hing, kelle jaoks on oluline mugavus.»
Brian: «Kui tal on jalas plätud ja põlvedeni ujumispüksid ning sa kohtad teda basseini ääres või rannas, siis on tegemist maailmaränduriga. Kui tal on aga jalas räpased ja kulunud teksapüksid, siis on tõenäoliselt tegemist tudengiga.»

Trendikad tossud
Lloyd: «Ole temaga ettevaatlik. Mida trendikam on toss, seda salakavalam on mees.»
Brian: «Ära eelda, et ta sulle kingitusi teeb - tema rahavarud kuluvad sellele, et ta jalad head välja näeks.»
Thomás: «Pöördu tema poole, kui tahad teada saada, kus asuvad linna kuumimad kohad.»

Tennised
Brian: «Klassikalised mustvalged tennised viitavad sellele, et ta oli lahe kutt juba varajases eas.»
Sean: «Tõenäoliselt on tegemist muusiku või muusikahuvilisega.»

Paeltega mustad kingad
Brian: «Ühes laulus on rida, mis ütleb, et «kõigile naistele meeldivad ägedates riietes mehed». Mustades kingades mees tahab hea välja näha ja tavaliselt näeb ka.»

Sandaalid
Lloyd: «Ta on tore mees, aga ei taha ajaga kaasas käia. Kui tal on sandaalid jalas koos sokkidega, siis peaksid temast eemale hoidma.»
Brian: «Sandaalid kõnnivad mööda ükskõiksuse peent joont. Eriti hästi näitab ükskõiksust see, kui tal on jalas sokid ja sandaalid.»

Trennijalanõud
Lloyd: «Kui trennijalanõud on jalas ja trenniriides seljas, siis on kõik hästi. Tegemist on sportliku tüübiga. Kui jooksujalanõusid saadavad aga teksased või mõni muu riietus, siis on asi kahtlane.»
Thomás: «Ta on mees, kes elab vaba stiili nimel. Ole ettevaatlik.»
Brian: «Jõusaalis näitavad trennijalanõud praktilisust. Kui neid kantakse aga koos ülikonnaga, siis jääb see mees jälle tööl ametikõrgendusest ilma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles