Kuidas reisile minnes kohvrit pakkida?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reisile minnes on asjade pakkimine alati üks suur peavalu. Kuid vajalike asjade läbimõtlemine, õige kohvrivalik ning esemete korrektne paigutus aitavad sul sellega paremini toime tulla.

Mõtle asjad läbi
Enne asjade pakkimist tuleks sul selgeks teha, milline on ilmaprognoos sinu sihtkohta ja millised asjad on majutuskohas saadaval. Kui seal on olemas föön, hommikumantel ja näiteks ka pesemistarbed, ei mõtet sul neid ise kaasa vedada, soovitab Genius Beauty.

Igaks juhuks vaata alati ilmaennustust. Kuigi sulle võib olla jäänud mulje, et su sihtkohas paistab alati päike, on targem see siiski üle kontrollida. Kümnest paarist bikiinidest on vähe kasu kui õues ladistab paduvihma. Eelista neutraalset tooni ning omavahel kergelt sobituvaid riideid ning soovi korral võta kaasa vaid mõni üksik ehe, mida nende kõigiga sobitada.

Kui oled kogu vajaliku taustakontrolli ära teinud, koosta nimekiri vajaminevatest asjadest, et midagi olulist maha ei ununeks.

Hangi endale korralik kohver
Kuigi korralike kohvrite hinnad on päris soolased, tasub teha eeltööd, millised on vastupidavad kohvrid. Sest mida teed sa siis, kui su kohvrilukk puruneb? Ning sellised asjad juhtuvad ALATI sobimatutes olukordades.

Samuti eelista võimalikult kerge kohvrit, et saaksid rohkem asju kaasa võtta. Kuigi kõvade seintega kohver kaitseb sinu asju paremini, on see ka raskem. Seega, kui sa ei pea transportima just midagi eriti kergelt purunevat, vali tekstiilist kohver.

Asjade paigutamine
Kingad ning muud raskemad esemed paki rataste lähedusse. Kingadesse topi sokke või muid pisemaid asju, et kasutada ära maksimaalne ruum. Samuti ei suru teised asjad su jalanõusid nii vormist välja.

Vahel küsitakse, et kumb on etem, kas rullida või voltida riided kokku. Vastust sõltub sellest, kas soovid tühja ruumi täita või hoopiski ruumi kokku hoida. Voldituna võtavad riided vähem, ning rullituna rohkem ruumi. Õrnad asjad paiguta kohvri keskele. Aluspesu ning muud väikesed asjad pane külgedele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles