Kui palju aega kulutavad naised aastas kalorite lugemisele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uue uurimuse järgi kulub naistel iga aasta tohutu arv tunde ainuüksi kalorite lugemise peale, täpsemalt koguni 127 tundi aastas.

Firma SodaStream poolt läbi viidud uurimus näitas, et naised mõtlevad dieedi pidamisele umbes 21 minutit iga päev, kirjutab Huff Post.

67 aasta pikkuse eluea jooksul kulub järelikult peaaegu terve aasta ainuüksi dieetidele mõtlemisele. Uurimuses osalenud meeste harjumusi uurides selgus, et ka nende mure kehakaalu pärast ei jää naiste omale oluliselt alla - meestel kulub päevas umbes 18 minutit dieetidele mõtlemisele.

Kahjuks pole need tulemused eriti üllatavad. Enamik meist on teadlikud, et meid ümbritsev keskkond on keskendunud ideaalile ning soovitakse saavutada laitmatut figuuri.

Tõenäoliselt on seda lihtsam öelda kui teha, aga tegutseksime tunduvalt tõhusamalt, kui muretseksime vähem oma söömisharjumuste ja kehakaalu pärast ning tunneksime uhkust ja rõõmu enda kui terviku üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles