Mida mees seksi ajal mõtleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui kätte jõuab aeg seksida, muretsevad naised paljude asjade pärast: kas jalad ja bikiinipiirkond on ikka raseeritud? Kas mees paneb tähele, et ma pole viimasel ajal trenni teinud ja väike kõhuke on ette tekkinud?

Tegelikult on paljud naiste ebakindlused aga hoopiski erutavad. Kui neid muidugi tähele pannakse, sest mehed kinnitavad justkui ühest suust, et taolisi asju nad seksi ajal üldse ei märkagi, kirjutab YourTango.

Kuivõrd erinevad naiste ja meeste mõtted vahekorra ajal?

Naine muretseb: kas mu jalad on liiga karvased?
Rick (24): «Mulle meeldivad naiste jalad. Ma armastan oma käsi mööda naiste jalgu libistada, see on erutav. Samas pean tunnistama, et ma peaaegu ei märkagi, kui naise jalad on raseerimata. Kui naine on minuga voodis ja ta jalgadel on paaripäevane karvkate, siis ma tõenäoliselt ei pane seda tähele.»

Naine muretseb: mis siis, kui ma peaksin peeretama?
Timmy (24): «Kui ma tunnen end kellegi seltskonnas mugavalt, siis peeretamise peale me vaid naerame üheskoos.»

Naine muretseb: kas ma näen paks välja, kui ma olen peal?
Patrick (30): «Mitte ükski mees ei ole naise all mõeldes: issand, küll ta on paks! Meest valdab õnnetunne ning see haarab kogu tema tähelepanuvõime. Naine ei näe mehe peal olles paksem välja kui mehega koos tänaval jalutades.»

Naine muretseb: kas mu rinnad/pepu on piisavalt suur?
Steven (24): «Usu mind - mees on sellele mõelnud juba ammu enne naisega voodisse minekut. Mehele meeldib su keha ja ta tunneb heameelt, et tahad oma keha temaga jagada.»

Naine muretseb: äkki ma olen halb voodipartner?
Patrick (30): «Halb seks on nagu halb pitsa. Isegi, kui see on halb, on see ikkagi päris hea.»

Naine muretseb: kas mu hingeõhk on ebameeldiv?
Timmy (24): «Olgem ausad, me kõik oleme hommikul kellegi kõrval ärganud ja tundnud seda «meeldivat» hommikust hingeõhku. Aga sellest saab üle.»

Naine muretseb: kas mu rinnahoidja ja püksikud on piisavalt seksikad?
Patrick (30): «Tegemist pole moe-show'ga, aeg on seksiks! Lõpuks on ju aluspesu niikuinii põrandal, seega pole tähtsust, millised need on. Ma tahan naist alasti näha!»

Naine muretseb: kas mu kehalõhnad on liiga tugevad?
Timmy (24): «Kehalõhnad tekivad raske töö tulemusel, need ei häiri.»

Naine muretseb: kas mu vagiina on liiga karvane?
Timmy (24): «See pole küll esmatähtis, aga mulle meeldib, kui naine oma bikiinipiirkonna puhta ja raseerituna hoiab. Vastan alati samaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles