Taimsed toidud ja õlid aitavad naistel rindu suurendada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õiged toidud aitavad naistel rindu suurendada
Õiged toidud aitavad naistel rindu suurendada Foto: SCANPIX

Naiste rindade kujule ja suurusele pööratakse palju tähelepanu.

Büsti saab suurendada sobivate taimsete toiduainete abil, kirjutab hochu.ua.

Naiste rindade kuju ja suurus sõltub enamjaolt geneetikast ning hormonaalsetest muutustest. Paljud naised on ilukirurgi abil rindade suurendamise suhtes siiski kõhklevad. Kuid on juhtumeid, kus esteetilistel põhjustel on selline operatsioon vajalik.

Rindu mõjutab väga palju toitumine. Rindadele mõjuvad hästi tervislikud õlid ja rasvad. Neid leidub näiteks avokaados, oliivides ja oliivõlis, pähklites, seemnetes ning teatud liiki kalades.

Nende toodete abil saab kehakaalu kasvatada ning sellega koos suurenevad ka rinnad. Rindades tekib rohkem rasvkude.  

Samas on oht, et liigset rasva võib tekkida ka tuharatele ja reitele. Seda aitavad ennetada vastavad harjutused, mis aitavad keharasva kehas ühtlasemalt jaotada. Samas tagab see rindade prinkuse.

Rindadele mõjub hästi ka sojatoodete söömine ja sojapiima joomine. Neis on suures koguses füto- ehk taimseid östrogeene, mis on oma omadustelt sarnased naissuguhormooni östrogeeniga.

 Menstruaaltsükli ajal mõjutab see hormoon rindu, mille tagajärjel need võivad suureneda.

Rindu suurendada tahtvate naiste menüüs peaks olema puu- ja köögivilju, milles on palju fütoöstrogeene. Sellised on näiteks porgand, kirss ja peet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles