Koos treenivad paarid seksivad rohkem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ütle oma mehele, et on aeg trenniriided selga panna. Jooksufirma Brooks läbi viidud küsitluse tulemusena selgus, et koos jooksmas käivad paarid on aktiivsemad ka magamistoas, avaldab Men’s Health.

Peaaegu 66 protsenti 1000 küsitletutest vastas, et koos partneriga jooksmas käies seksivad nad rohkem. Seksuaalelu oli kõige parem neil partneritel, kes koos treenides regulaarselt vähemalt üheksa kilomeetrit jooksid.

Kuid kas sellisel küsitluse tulemusel on ka teaduslik tõepõhi all? On küll! Florida Atlantic ülikooli teadur Tina Penhollow sõnab, et aktiivne eluviis on afrodisiakumiks nii meestele kui ka naistele.

Tema korraldatud uurimused on näidanud, et 44 protsenti seksuaalsest rahuldusest sõltub partnerite füüsilisest vormist ja kehalise aktiivsuse sagedusest. See tähendab seda, et mida tervislikumate eluviisidega sina ja su mees olete, seda rohkem te seksi naudite! Seletus on järgmine: vereringe avaldab mõju libiidole ning treenimine parandab vereringet märgatavalt.

Üllatuslikult on oma roll mängida ka mehe higil. Rice ülikooli teadlased väidavad, et mehe higi lõhn aktiveerib naistel kaks seksuaalse külgetõmbega seotud ajupiirkonda.

Kui su mees muidu sinuga koos trenni teha ei viitsinud, siis nüüd peaks tal küll selleks kuhjaga põhjust olema!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles