Ainult naistele: kuidas mehel seksiisu tekitada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti avaldatud uuringu tulemused näitasid, et meestel võib olla madalam libiido kui naistel. Kui sinu mehel on ka sellega probleeme, siis tahad ilmselt teda igati aidata, et tal seksiisu tekiks.

Siin on mõned nõuanded, kuidas seda teha, kirjutab femalefirst.co.uk.

Alusta varakult. Näita mehele võimalikult varakult, et tahad teda. Ärgates hakka teda suudlema ning ütle talle, et hiljem võib ta üllatust oodata. See erutab teda ning paneb teda terve päeva vältel mõtisklema, mis teda õhtul oodata võib.

Saada seksikaid sõnumeid. Üks lihtsamaid mooduseid, kuidas meest erutada, on saata talle seksikas sõnum. Kui olete mõlemad tööl, siis väike kelmikas sõnum muudab mõlema päeva põnevamaks. Mehed ütlevad mõnikord sõnumi teel rohkem kui näost näkku, seega on see hea eelmäng hilisemale seksile.

Kasuta fantaasiat. Palu mehel oma fantaasiatest sulle rääkida, et saaksite neid koos ellu viima hakata. Olgu selleks seksikas fantaasia, kus sina oled medõde ja põetad teda või tahab mees, et sa ta kinni seoks ja teda õrritaks. Seksikate fantaasiate mängimisest pole midagi paremat.

Ära keskendu ainult seksile. On oluline meeles pidada, et suhtes pole kõige olulisemaks osaks seks, peate koos aega veetma tehes ka teisi tegevusi. Oma suhte kallal vaeva nägemine muudab ka voodielu paremaks, seega korraldage tihti kohtinguõhtuid ja veetke oma vaba aeg koos – siis tahab mees sind veelgi enam!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles