Viis suvestiili, mis tööle kindlasti ei kõlba

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton väljalõigetaga kleidis.
Paris Hilton väljalõigetaga kleidis. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Suvel on palav ja tahaks ihule tavapärasest rohkem õhku anda. Sel hooajal leiabki poodidest väga nappe rõivaid, katvamaid on isegi raske leida. Sellest hoolimata on esemeid, mida tööle kunagi selga ei tohiks panna.

Suvel linnatänavatel ringi käies võib näha suuremaid ja väiksemaid stiiliapse. Need Styleite nõuanded kehtivad naistele, kes oma töökohast ja imagost lugu peavad.

Lühikesed püksid

Kahtlemata on õues palav ja jalad tahavad õhku, kuid ülinapid lühikesed püksid kõlbavad vaid randa. Kontorisse pole need sobilikud.

Nabapluus

Stiilne nabapluus annab hea võimaluse oma taljet näidata, kuid see pole mõeldud kandmiseks tööajal. Jäta see suvepidude või koduaia tarbeks.

Läbipaistvad riided

Läbipaistvad tuunikad ja kleidid on praegu väga popid, kuid sellegipoolest pole sobilik kanda tööl rõivast, millest aluspesu läbi paistab.

Väljalõiked

Nii-öelda aukudega rõivad ei ole samuti sobilikud tööl kandmiseks. Võid arvata, et naha näitamine piiluaukudest on küllaltki süütu, kuid tegelikult ei sobi see trend töökeskkonda.

Lõhik seeliku esiosas

Väikese lõhikuga pliiatsseelik kuulub kontorirõivaste raudvarasse. Kahjuks on paljudel selle hooaja seelikutel ja kleitidel lõhik eespool. Rusikareegel ütleb, et tööajal ei tohiks see lõhik mitte kunagi ees olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles