Kümme omapärast nime, mis kuulsused on oma lastele pannud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kim Kardashiani ja Kanye Westi tütrekese nimi North West on palju kriitikat ja vastukaja saanud. Ometi pole see ainus omapärane nimi, mille kuulsad vanemad on otsustanud oma võsukesele panna.

Portaal TheStir vahendab kümme kõige huvitavamat nime, mille kuulsad vanemad on viimase nelja aasta jooksul oma lastele pannud.

Buddy Bear Oliver
Telekokk Jamie Oliver ja tema kaasa Jools panid oma kolmele tütrele lilledest inspireeritud nimed – Poppy (moon), Daisy (karikakar), Petal (õieleht) – aga kui 2010. aasta septembris sündis nende esimene poeg, sai tema nimeks õige huvitava kombinatsiooni: Buddy Bear.

Bear Blu Jarecki
Kui näitlejanna Alicia Silvestone 2011. aasta mais poja sünnitas, otsustasid nad abikaasaga talle nimeks panna Bear (karu) ning teiseks nimeks veidra kirjapildiga Blu (sinine).

Rainbow Aurora Rotella
Kui ema on endine Playboy modell, siis on tütar ilmselt piltilus, ehk isegi sama ilus kui vikerkaar? Endine Playboy modell Holly Madison ja tema kihlatu Pasquale Rotella panid oma esimesele lapsele värvilise nime: Aurora Rainbow (virmalised vikerkaar).

Moroccan Scott Cannon
Lauljatar Mariah Carey ja koomik Nick Cannon on alates 2011. aasta aprillikuust uhked kaksikute vanemad. Tütrele pandi nimeks Monroe, kuid poja nimi Moroccan (maroko) on paljusid imestama pannud.

Ikhyd Edgar Arular Bronfman
Kui briti lauljatar M.I.A. 2009. aastal poja sünnitas ja talle veidra eesnime pani, tekitas just kõige esimene nimi – Ikhyd – palju küsimusi.

Hero Harper
Briti telenägu Myleene Klass ja tema kihlatu Graham Quinn ootavad ilmselt oma 2011. aastal sündinud tütrelt suuri tegusid, sest panid talle eesnimeks Hero (kangelane).

Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson
Rosalind on äärmiselt armas nimi, kuid ülejäänud näitlejanna Uma Thurmani tütre nimed ajavad keele sõlme.

Waylon Albert «Blackjack» Jennings
«Meeleheitel koduperenaiste» seriaalis Angiet mänginud Drea DeMatteo ja tema partner Shooter Jennings panid oma pojale isa ja vanaisa auks nimeks Waylon Albert. Kuid vahetult pärast lapse sündi lisati kahele nimele veel Blackjack.

North West
Huvitav, kas Kimi ja Kanye pojale saab kunagi nimeks South West?

Blue Ivy Carter
Beyonce ja Jay-Z tütar sai nimeks Blue Ivy (sinine luuderohi). Tänu maailmakuulsatele vanematele sai see nimi kiirelt pea sama kuulsaks kui tüdrukutirtsu vanemad. Ometi ei tähenda see, et tegemist oleks hea nimega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles