Härra Õige otsingul: kaheksa omadust, mis peaks õigel mehel olema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui käid kohtingutel ja otsid õiget kaaslast, siis on alati hea hoida peas kujutluspilti, milline see õige partner võiks olla.

Mitmed omadused teevad mehest hea mehe. Kui tahad, et sul oleks suurem võimalus armastust leida, tee kindlaks need omadused, mis sinu jaoks kõige olulisemad on ja jää neile truuks, kirjutab YourTango.

Ta on härrasmees. Hea mees peab olema viisakas, austav, hooliv ja tähelepanelik naise vajaduste suhtes. Selle alla käivad ka taolised teod nagu naisele uste avamine või mantli selga aitamine. Kahjuks pole tänapäeval kõigil mehel härrasmehele omalikke kombeid, seega kui kohtad mõnda meest, kel need omadused on olemas, ära lase teda silmist.

Ta on avameelne. Paljud mehed usuvad, et kui neil on pidevalt ükskõikne suhtumine, siis armuvad naised nendesse. See on aga täielik jama. Kas tahaksid aega veeta mehega, kes väldib küsimustele otsekoheselt vastamist ja pidevalt kehitab õlgu? Või eelistad meest, kes on aus ja avameelne, kellega jätkub juttu pikemaks ajaks?

Õige mees peaks naisega rääkides talle otse silma vaatama ning olema siiralt huvitatud sellest, mida naisel on öelda. Mees, kes pole võimeline aus olema, on nõrk. Nõrga mehe peale ei tasuks oma aega raisata.

Ta on truu. Õige mehe otsinguil võib truuduse leidmine muutuda kõige tähtsamaks asjaks. Kui tead, et mees on eelnevalt oma partnereid petnud, siis on parem temast eemale hoida. Kuidas aga teada, kas mehel on petmisega probleeme olnud? Kindlat valemit polegi, uurimustega on kindlaks tehtud, et koguni 60 protsenti meestest on elus vähemalt korra petnud. Ainus moodus, kuidas saad vältida seda, et mees sind petaks, on tema seksuaalne rahuldamine, sest mehed ei peta mitte armastuse puuduse, vaid vähese seksi tõttu.

Ta on väärikas. Vöörikus on väga oluline omadus mitte ainult meeste, vaid ka naiste puhul. Ausus tähendab seda, et ta jääb alati oma sõnadele ja endale kindlaks. Väärikus ja ambitsioonikus näitavad naistele ka seda, et mees on majanduslikult usaldusväärne. Väärikaid mehi austatakse ja ühtlasi oskavad nemad ka teistesse austavalt suhtuda.

Ta on aus. Aus mees räägib sulle tõtte, mitte ei ütle sulle seda, mida sa kuulda tahad. Ta ei kasuta labaseid lugusid, et endast head muljet jätta, vaid ütleb otse, kuidas ta millessegi suhtub. Muidugi võib ausus ja otsekohesus mõjuda mõnikord solvavalt, aga aus mees on siiski parem kui valetaja.

Ta on küps. Täiskasvanud mees on suuteline enda eest ise hoolt kandma ning lähenema probleemidele rahulikul ja vaoshoitud moel. Ta mõistab meheks olemise tähtsust, on iseseisev ja hindab seda, mis tal on.

Ta ei pea olema rikas, aga ta peab oskama rahaga ümber käia. Vastab tõele, et mehed saavad täiskasvanuks hilisemas eas kui naised, kuid ka mõni 30-aastane mees võib käituda nagu koolipoiss. Küps mees teab, millal on aeg täiskasvanulikult käituma hakata.

Mehe küpsust on lihtne hinnata selle järgi, kuidas ta oma elu elab. Ideaalis võiks ta elada üksi, kuid mõni võib veel elada ka näiteks koos korterikaaslasega. Oleks tore, kui mees oleks oma vanematekodust välja kolinud. Küps mees oskab avalikes kohtades väärikalt käituda ning mõistab oma rolli täiskasvanuna.

Ta on enesekindel. Õige mees on enesekindel. See on oluline iseloomujoon, sest kui mees on enesekindel, siis suure tõenäosusega ei muuda ta oma isikut ning jääb endale truuks. Teda ei saa teda veendumuste osas ümber veenda ega mõjutada tegema asju, millesse ta ei usu. Enesekindlus muudab mehe õnnelikuks ja lõbusaks kaaslaseks.

Tal on positiivne hoiak. Õigel mehel peaks olema positiivne suhtumine, kuid selliseid mehi võib olla raske leida, sest meid ümbritsev keskkond on niivõrd negatiivne. Positiivne suhtumine tõmbab teisi inimesi tema ligi ja ta tahab teisi toetada ning aidata. Positiivsed inimesed naeravad ja naeratavad teistest rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles