Edukad näitlejannad, kes on rõõmsad ka ilma lasteta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz.
Cameron Diaz. Foto: SCANPIX

Pole kahtlustki, et nad on oma alal tõelised tegijad. Kas abielus või vallalised, tunduvad need naised eluga rahul olevat ka ilma lasteta.

Cameron Diaz

Pikajalgne kaunitar ei soovi mitte kunagi lapsi saada. Diaze sõnul armastab ta oma praegust elu nii palju, et ei soovi sellist suurt muutust nagu laste saamine, vahendab portaal iDiva.

Jennifer Aniston

Kuulujuttude järgi oli Jenniferi soov mitte lapsi saad ka põhjuseks, miks ta Brad Pittist lahutas. Pitt soovis temaga lapsi, kuid Jennifer ei olnud nende saamiseks valmis. Nüüd on Pitti kaasaks Angeline Jolie ja neil on lausa kuus last.

Renee Zellweger

Näitlejatar armastab küll lapsi, kuid ei arva, et ta neid ise saada sooviks. Ta on öelnud, et emadus pole kunagi tema ambitsiooniks olnud.

Zooey Deschanel

Ka see näitlejatar on väitnud, et ta ei taha lapsi. Tema jaoks on kõige tähtsam töö ning laste saamine muudaks seda. Ometi meeldib talle lastega aega veeta.

Oprah Winfrey

Kuulus telesaatejuht pole mitte kunagi soovinud lapsi sünnitada. Ta usub, et siis ei oleks tal enam elu.

Eva Mendes

Latiino kaunistar on otsekoheselt öelnud, et ta ei soovi mitte kunagi lapsi. Ta armastab liiga palju magamist, et seda laste nimel ohverdada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles