Anu Saagim paljastas oma parimad suvised ilunipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Härmat ja Anu Saagim
Reet Härmat ja Anu Saagim Foto: Jelena Rudi

Buduaar uuris, milliseid iluprotseduure Anu Saagim suvisel ajal teha armastab ning kui suurt rõhku ta suvel meikimisele paneb.

Anu on juba aastaid oma suved Saaremaal veetnud. Iga kord, kui Anu esimest korda oma suvekoju jõuab, laseb ta enda jaoks kuuri alt suure tünni välja veeretada, kuhu ta vihmavett koguma hakkab. «Ma teen seda absoluutselt igal suvel, ei mingeid erandeid! Lisaks korjan aiast veel kõikvõimalikku värsket kraami - piparmünti, roosilehti, puistan need samuti vihmaveetünni ja no te ei kujuta ette, kui mõnus on igal hommikul end sinna sisse kasta! Mulle meeldib suvel võimalikult vara ärgata ning paljajalu kastemärjas murus paar tiiru ümber maja joosta ning siis vihmaveetünnis end karastada. Seejärel jooksen kiiresti tuppa, villased sokid jalga, hommikumantel selga ja siis ma lihtsalt kaifin seda hetke,» tunnistab Anu, et tal on oma suvisest ilurituaalist lausa sõltuvus tekkinud.

Vihmavett kasutab Anu suvel ka juuksepalsami asemel. «Piisab täiesti, kui pärast šampooniga pesemist juukseid vihmaveega loputada ja tulemus on nii siidine ja särav, et ükski poest ostetud palsam sellist tulemust ei anna. Ja otseloomulikult kasutan vihmavett ka näo pesemiseks,» tõdeb Anu.

Ka meiki kasutab Anu suvel minimaalselt. «Kohe, kui olen päikeselt juba sellise mõnusa jume saanud, kaob igasugune tahtmine oma nägu meigiga koormata. Minu arvates on see loomulik ja särav jume, mis päikesest tuleb, nii võrratu, et oleks lausa patt seda peita. Jah, tõsi ta on, et kui ma ikka avalikkuse ette lähen, siis austusest teiste kodanike vastu kasutan huuleläiget ja ripsmetušši,» naerab Anu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles