Triin Tulev: mulle ei meeldi, kui mul on liiga palju asju

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev
Triin Tulev Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Kunagi «Lihtsa elu» piigana tunduks saanud meelelahutaja Triin Tulevi riietumisstiil on puhtalt naiselik ja inspireeritud 60ndatest. Kingad ja kotid jäid tal Aasiasse ja võtab aega, enne kui neid jälle rohkem peaks kogunema. Mitte, et ta seda väga soovikski.

Ehteid ostab Triin enamasti reisidelt: «Borneolt pärleid, Balilt klaashelmeid, Bangkokis lasin tänavakunstnikel Swarovskitest enda maitse järgi ehted teha. Kreekast leidsin just ühe ägeda komplekti. Külmkapimagneteid ma eriti ei kogu, nii et riided ja muu on sealt, kus midagi silma jääb,» lisab glamuuritar, kes üritab eelistada asju, mis tänaval naljalt vastu ei jaluta. Või siis katsub ta laiemast müügist leitud asju natuke enda moodi sättida, kirjutab Pulss.

Lemmikrõivas, milles Triin end alati hästi tunneb, on hoopis pikk siidist hommikumantel, mis keha paitab. Seevastu on tal eriline side mõne teksapaariga. «Mõned teksad kindlasti räägiks lõbusaid lugusid, kui saaks. Nad on kümme aastat pidevas kasutuses olnud ja elavad veel edasi.»

Triin leiab, et liiga palju on tal ilmselt punaseid sviitreid, sest tegelikult on tal nende jaoks liiga palju energiat. Seevastu valgeid rõivaid võiks rohkem olla. «Kingi ja ridiküle on päriselt vähe, seda ütlen ilma naiseliku filtrita -  mu kollektsioon otsustas Aasiasse jääda. Uue tekitamine võtab mul aega. Mul on asjadega selline suhe, et mulle ei meeldi, kui neid on liiga palju, ning suvalised asjad mulle ei istu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles