Seitse üllatavat asja, mis on meeste arvates seksikad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa võid kanda oma väikest musta kleiti ja kõrgeid kontsi. Või ülimadala vöökohaga teksaseid. Või meelalt oma huuli lakkuda. Või temaga rääkides õrnalt ta rinda puudutada. Kõik teavad, et sellised asjad kütavad mehi ülesse.

Portaal Your Tango toob aga välja seitse üllatavalt seksikat tegevust, mis su mehe lisaks eelnevale pöördesse võivad ajada.

Tema lõhna kiitmine

Kuigi ka sinu lõhn on tema jaoks ülimalt seksikas, on meeste jaoks tõeline ego-tõstja see kui sa tema lõhna kiidad. Ütle talle näiteks kui väga sulle meeldib tema järele igatsedes tema t-särki või padjapüüri nuusutada.

Ennastunustav tantsimine

Mis sellest, et sa oled tantsimises ja laulmises tõeliselt kehv. Kui sa seda ennastunustavalt ja vabalt teed, on see ikkagi väga seksikas ja näitab su enesekindlust.

Millegi suhtes kirglik olemine

Kõigil on midagi, mida neile väga teha meeldib. Kui sa oled milleski osav ja suhtes sellesse suure kirglikkusega, on see väga seksikas. Pole tähtis, kas su hobiks on arvutimängud, markide kogumine või maratoniks treenimine, peaasi, et sa seda tõeliselt naudid.

Halbade sõnade kasutamine

Meremeeste kombel ropendavad naised pole seksikad, aga mõnikord mõne üksiku halva sõna kasutamine võib su armsaima pöördesse ajada.

Hilinemine (kuid õige natuke)

See ei tähenda seda, et sa alati hilinema peaksid. Kuid kui sa kohtingule õige natukese hilined, paneb see mehe sind juba igatsema ja kohtumisrõõm on veel suurem!

Raamatute lugemine

Sest targad tüdrukud lihtsalt on seksikad!

Siivutud naljad

Üllatavalt ei saa mehed kunagi küllalt naljadest, mis sisaldavad nende suguelundeid, lõbutüdrukuid, preestreid või jõuluvana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles