Enamik petmisi leiab aset just puhkuse ajal!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist. Foto: SCANPIX

Puhkus tähendab igapäevasest stressirikkast elust eemaldumist. Osade jaoks tähendab see aga ka eemaldumist oma partnerist.

Portaali IllicitEncounters.com läbi viidud küsitluse kohaselt petavad kolmandik britte puhkusel olles oma partnerit. Kuus protsenti neist petmistest leiab aset koos oma partneriga puhates.

Portaali eestvedaja Rosie Freeman-Jones sõnab, et päike on paljude nii meeste kui ka naiste jaoks justkui tõeline afrodisiakum. Paljaste ülakehadega mehed ja seksikates suvekleidikestes naised lihtsalt panevad vere keema!

«Ammu oli teada see, et puhkusel olles seksivad inimesed palju rohkem. Kuid me ei teadnud, et nii paljud seda võõra partneriga teevad,» sõnas Freeman-Jones.

Üllatavalt petavad naised, kes koos oma sõbrannadega puhkusele lähevad, oma mehi suurema tõenäosusega kui sõpradega puhkust nautivad mehed.

Mehed aga omakorda käivad tihedamini puhkusel just oma armukesega. Kokkuvõttes ütlesid kaks kolmandikku nii meestest kui naistest, et nad puhkaksid parema meelega koos oma armukesega kui püsisuhte partneriga!

Üks küsitluses osaleja kommenteeris oma petmist järgmiselt: «Vaatamata sellele, et ma olin imeilusas paigas puhkusel, ei olnud ma õnnelik. Mu suhtes oli mitu stressist põhjustatud probleemi, kuid kahjuks ei kadunud need probleemid ka puhkusel olles. Ma mõistsin, et tähtis pole see, kus sa puhkad, vaid kellega koos sa seda teed. Ma tean, et see on väga isekas, kuid ma avastasin, et ma tahan oma abikaasast eemalduda ja kogeda tõelist puhkusele omast romantikat kellegi teisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles