Tähelepanu, mehed, pikkus on oluline!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uue uurimuse järgi on suurus naiste jaoks oluline, kui nad otsivad potentsiaalset partnerit. Kuid selles uurimuses polnud vaatluse all mitte see, kuivõrd pikk on mehe peenis, vaid hoopis see, kui pikk on mees ise.

Umbes kaks kolmandikku naistest ütles, et nende arvates on pikad mehed tunduvalt seksikamad kui lühikesed mehed, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kui pikk on naiste jaoks pikk? Uurimusest selgus, et üle 180 sentimeetri pikkuseid mehi hinnatakse «seksikalt» pikaks.

Tuli välja ka see, et pikkust peavad naised üldse kõige olulisemaks füüsiliseks tunnusjooneks meeste puhul.

Kuid meeste jaoks ei paista see mingi üllatus olevat, sest 81 protsenti meestest sõnas, et nad on kursis sellega, et naised pikemaid härraseid eelistavad.

Kuigi naised võivad meeste pikkuse suhtes pirtsakad olla, ütles suurem osa mehi, et neil poleks midagi selle vastu, kui naine oleks neist pikem.

Muide, mõned mehed lausa eelistavad endast pikemaid naisi! Suurem osa mehi sõnas, et nende jaoks oleks ideaalne naise pikkus umbes 178 sentimeetrit.

Kuigi mehed on tänapäeval pikemad kui varemalt, usuvad osad naised endiselt, et lühikese mehe sündroom eksisteerib. Peaaegu kaks kolmandikku naistest usub, et see võib olla tõeline sündroom.

Teadlased on välja selgitanud, et meeste keskmine kasv on sajandi jooksul 10 sentimeetri võrra tõusnud tänu paranenud toitumisele ja sellele, et tervisele pööratakse rohkem tähelepanu. Tõenäoliselt on seoses sellega muutunud ka see, milliseid mehi naised seksikaks peavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles