Ragne Värk jõudis toidublogimiseni juhuse tahtel

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragne Värk
Ragne Värk Foto: Urmas Luik

Ragne Värk tegi juba lapsena nukkudega mängimise asemel süüa. Toidublogijaks hakkas ta aga olude sunnil, kirjutab Naisteleht.

«Kuna ühel hetkel kustusid minu arvutist ära kõik toidupildid koos retseptidega, siis järgmine samm oligi vajadus teha nii, et seda enam ei juhtuks,» meenutas Ragne.

«Minu abikaasa soovitas blogi teha. Ise olin alguses ses suhtes täielik pessimist – blogimine tundus nii keeruline ja aeganõudev. Siiski ükspäev tegi abikaasa mulle minu kokkama.blogspot.com-i blogi ära, aasta oli siis 2007. Ka nime mõtles välja just tema,» sõnas Ragne.

Kui kodukokk oli oma blogi pidanud umbes kolm aastat, võitis ta konkursi ja hakkas 2010. aastal Rannamõisa linnulihablogi pidama. «Poleks elu sees uskunud, et see nupulevajutus blogi loomiseks muudab minu elu nii, et mu suurest armastusest ja hobist, kokkamisest, saab minu töö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles