Modellide poseerimissaladused: sisemine enesekindlus paistab välja

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Alessandra Ambrosio
Modell Alessandra Ambrosio Foto: Sacnpix

Kui sa end hommikul kodust välja minnes peeglist kiikad, vaatab sealt vastu vinge ning kaunis naine, kuid iseenda fotosid vaadates tundub, et see on vaid suur illusioon. Ära muretse, järgnevad nipid arendavad sinu fotogeensust!

Marie Claire küsis professionaalsetelt modellidelt, millised on nende nipid.

Harjuta
Kaamerale poseerimine on kinni enesekindluses. Harjuta enne pildistamist peegli ees erinevaid poose. Kui see poos või ilme näeb hea välja peeglist vaadates, on ta seda tõenäoliselt ka fotol.

Bikiinipildid
Bikiinides poseerides pead end tundma kui maailma kõige seksikam naine. Kumerda oma selga, lüka pepu natuke tahapoole, aja oma huuled prunti ning ole lihtsalt võrgutav. NB: Mitte ajada segi pardimokapiltidega!

Kasvata enesekindlust
Ole uhke oma erisuste üle, ükskõik kas selleks on tedretähnid, laiad hambavahed või veidi suured kõrvad. Kui sa tunned end oma nahas hästi, paistab see ka pildil välja.

Niisuta nahka
Kui sind ootab pildistamine juba varahommikul, niisuta oma nahka ja huuli enne magamaminekut korralikult. Sügavatoimelise huulepalsami kasutamine enne magamaminekut tagab hommikuks veatud huuled.

Mässumeelsust
Viimases hädas ei vea sind Punkrokkari ilme ja pea keeramine 45 kraadise nurga alla kunagi alt. Mõtle Billy Idolile!

Kulmud korda
Kindlasti ära unusta oma kulme korrigeerida, sest need raamivad kogu näo.

Ümise
Kui sa kardad pildistamist, on see pildilt näha. Katsu mõelda teistele asjadele, näiteks laula mõttes. Hiljem on sul naljakas pilte vaadates meenutada, millisele laulule sa parasjagu mõtlesid.

Ära tunne häbi
Liiguta end, proovi erinevaid asju. Peaasi, ära häbene!

Lase vabaks
Ära unusta hingata, naeratada ja endasse uskuda.

Käed puusa
Täispikkuses piltide puhul toeta üks või mõlemad käed keskkohale, sest see teeb jalad visuaalselt pikemaks. Samas jälgi seda, et sa ei jätaks oma sõrmi harali, vaid hoia need koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles