Ženja Fokin: Sepperi juuksur on vist kuumarabanduse saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Sepper.
Mari-Liis Sepper. Foto: Liis Treimann / Postimees

Postimehes ilmusid eile värsked pildid soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinikust Mari-Liis Sepperist, kel on kevadiselt trendikas poisipea. Stilist Ženja Fokin avaldas Õhtulehe veergudel arvamust, et kevad on muutusteks õige aeg, kuid see ei tähenda, et pikad juuksed tuleks ekstreemselt lühikeseks nudida.

Fokini selgitusel peaks kevadine uus imago sobima kandja loomuse, näokuju ja kindlasti ka töökohustustega, mistõttu soovis ilmselt soovolinik riietumisstiiliga lisada rangust ning usutavust, kuid olla nooruslikult boheemlaslik. «Kuid juuksur on vist kuumarabandusest või hoopis halvast maitsest end kanda lasknud, sest külgedelt on neiu Sepperi kiharad liiglühikeseks lõigatud,» arvas Fokin, kelle meelest oleks esteetiliselt ilus olnud, kui juuksepikkus oleks vähemalt poole kõrvani ulatunud.

Seevastu värv on stilisti sõnul õnnestunud, rõhutades naturaalsust ning lühike juus sobib kandjale, tuues esile nõtke kaela. «Kuid juuksed ei ole õnneks hambad, need kasvavad tagasi!» lohutas stilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles