Kadaka-rabarberi siirupiga marineeritud kalkuni kintsuliha

Naine24
Naine24
:

Selleks et linnu kintsuliha grillil kiiremini küpseks, tasub see «liblikana» lahti lõigata, õpetab Rannamõisa kokk Ants Uustalu.

1 pk kalkuni kintsuliha

100 g kadaka-rabarberisiirupit

2 laimi mahl

½ tšillit

Soola, pipart

Lõika kalkuni kintsuliha liblikaks lahti, et see küpseks grillil kiiremini. Tee siirupist, tšillist ja laimimahlast marinaad ja määri liha sellega kokku.

NB! Soola ja pipart lisada vahetult enne grillimist.

Kirjuta toimetajalePrindi
Artikli märksõnadgrillkalkun
Samal teemal
Arter kaardistab puhkajaid
nädalavahetuse maitseelamused
Sisuturundus
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
Blogijad räägivad blogimise telgitagustest
eesti disain
Viimased uudised
VideoKõik
TervisKõik
ReisKõik
Horoskoop
Top lood
Top kommentaarid
48h populaarsemad teemad
PostimeesKõik
Elu24Kõik
MajandusKõik
SportKõik
TallinnKõik
NaineKõik
TarbijaKõik
MaailmKõik
ArvamusKõik
UudisedKõik
VIIMASED GALERIID
Arhiiv
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE