Maasika–sparglisalat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasikad
Maasikad Foto: Kristjan Teedema

Rannamõisa kokk Ants Uustalu soovitab salati valmistamist loominguliselt võtta ja kasutada üsna omapäraseid koostisosi.

300 g  rohelist sparglit

300 g maasikaid

100 g rukolat

100 g peedilehti

1 tk  käharjääsalat

1 kurk

20 g  värsket münti

Oliiviõli

1 laimi mahl

Sool, suhkur

Pipar

Koori sparglid kergelt ja keeda neid 30 sekundit kuumas vees, jahuta jäävees. Tükelda sparglid viieks. Pese ja tükelda maasikad neljaks. Pese ka salatid ja rebi suupärased tükid. Koori kurk ja tükelda kuubikuteks. Sega kõik kokku, tee õlist ja laimimahlast kaste ning maitsesta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles